Front poziva SDP u Kotoru da preispita svoje učešće u lokalnoj vlasti

9
Demokratski front

Vladimir Potpara

Vladimir Potpara

Zahvaljujući građanima Kotora na podršci na predsjedničkim izborima, Vladimir Potpara kordinator izbornog štaba Miodraga Lekića u Kotoru je za Skala ardio kazao da je u Kotoru po drugi put u kratkom roku iskazana želja građana za promjenama, za bolji život bez korupcije, ucjena i pritisaka.

Razlika od 166 glasova u korist Lekića je utoliko veća ako se uzmu u obzir okolnosti u predizbornim danima i izjava funkcionera DPS-a da su završili posao.

Ako se uzme u obzir i to da Socijaldemokrastka partija nije podržala ni jednog kandidata, onda rezultat u Kotoru dobija više na značaju, kazao je Potpara i pozvao Socijaldemokrate da na osnovu većinske volje građana preispitaju svoje učešće u lokalnoj vlasti u Kotoru.

9 KOMENTARI

  1. neka su dobili u Kotor i da je sponovo lome koplja za državu Kotorani bi bili listomkao za referendum . Ali pošto su razočaranio mnogi nijesu ni izašli a mnogi su poništili glasačke listiće, skoro 500 nevažećih čitam podatak.

    • O, pojavila e vesna iz RS i “boji se nekog ponovnog “referenduma”

      Jos da se javi Nina (koja je pametna, jer se zna snalaziti, sve bi bilo na mjesto)!!!
      Nevazeci listici su napravljeni po starom principu…kad brojis dodas jos jedan znak i eto ….ne valja.. a niko do sad nije odgovara’.

      Ustavom je ZAPECACENA DRZAVA Crna Gora jer je NEMOGUCE da iko pametan pomisli da ce ikad u CG 67% gradjana biti protiv.
      .
      To su bajke za “osnovce” DPSDPa da bi “pametne” zaveli da glasaju protiv sebe i svog boljitka a za njih…. cist primjer…je….<<<<

      Vesna, u sta su to razocarani ti koji nisu izasli…?
      Molim te reci ko je razocaran, zasto, pa radi toga nije izasao ….?
      Sva si konfuzna, ka da si Bora (Bjelice) sekretarica…

      Hajde veseli se, imamo dva presjednika, a jednoga izabrase Podgoricani, Niksicani, Kotorani, Novljani (napredni i uceni ljudi) a drugoga isto tako….
      Rozaji, Ulcinjani…….. i Boga mi za divno cudo Cetinje, a u njih sam se najvise nada, da su progledali…?
      Steta, nema vise starih Cetinjanja promucurnih, pametnih i hrabrih…. nema….ali biti ce ih znam…

      Adio Mare,
      Vesna i pozdravi Ninu…neka te nauci da i ti se naucis pametno snalaziti u ovom vrtlogu danasnjice…moram priznati nije lako pa da ne kukas za CG nego da se veselis jer kad ove "debele" istjeramo, postoji sansa da napravimo DRZAVU u pravom smislu rijeci.

      Jozice, okle si ti kad ne znas ko je nas Pot(cup)/para(lova)

    • Vesna,

      Evo se zbori da ce za par godina referendum za Boku.Sto cemo onda cinjeti kuku nama?!Nema kraja ovome cijepanju!Lele!

    • ahhahaahah e tvoj komentar je dokaz da su ljudi nevjerovatni, širokih shvatanja prije svega,podržavaš ove što prvo su mrzjeli Hrvate ,sad Srbe,kad im dosade da mrze Srbe preći će na Ruse,Bjeloruse ….oli i ti tako ?:)

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].