Maxi market kopao kanal pa ga, umjesto asvaltom, prekrio betonom

5
Kad niko nije intervenisao na vrijeme!

Tek što je prije nekoliko godina asfaltiran kompletan plato ispred tadašnje samoposluge Ela i Mjesne zajednice Škaljari, Ela je prodata, a novivi vlasnik Maxi je ušao u rekonstrukciju objekta.

To je naravno njegovo pravo, ali ne i da kopa po asvaltu kanal dužine stotinjak ili više metara, a da potom sve ne vrati u pređašnje stanje.

Novi vlasnik je jednostavno zatrpao i izbetonirao kanal, iako je bio više puta upozoren javno preko naših talasa da zatpani kanal mora asvaltirati.

Drugo niko ga nije upozoravao, jer je valjda Maxi toliko moćan da moramo zatvarati oči pred njegovim (ne) djelima.

Skala sigurno neće.

Skala radio se u više navrata obraćala i Komunalnoj policiji, jer su na mjestu gdje je kopan kanal počele da se pojavljuju rupe zbog kojih mogu da stradaju skupe gume automobila, ali je u isto vrijeme ugrožena i bezbijednost pješaka, posebno starijih i djece.

Nadamo se da će konačno neko od nadležnih sve ovi vidjeti i reagovati onako kako propisuju pravila službe koju obavljaju.

Rupe na više mjesta ispred samoposluge Maxi

5 KOMENTARI

  1. Oni su bar betonirali,bolje i to nego ostaviti rupine kao sto uglavnom ostaju poslije rabota koje finansira opstina.A vi sa Skale kad ste toliko pazljivi slikajte put do skole u Risnu,ako ne znate dje je, to vam je odma ispod onoga krsta sa 4C,kojega ste slikali ko zna koliko puta,i koji vam je toliko smetao.A rupe na putu do skole evo vec 10 godina,pa se nijeste sjetili napisati i insistirati da se to napravi,a zabrinuti ste za to sto je umjesto asfalta kanal napunjen betonom.

  2. Ne cudi me nista. Doc ce jdnog dana i nas zabetonirat da kao misi krepajemo u betonsku rupu. To je javasluk, nerad, ne strucnost i kao ajvani se svi ponasaju da im je djede ostavio u amanet da devastaju i upropascavaju sve sto se da unistit.. E a da. Svak ima pravo za svasta a da ne odgovara ni zasto.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].