Pothodnik u Dobroti je u završnoj fazi

1
radovi u završnoj fazi

Ivo Magud

Ivo Magud

Izgradnja pothodnika u Dobroti kod Doma zdravlja ide ubrzanom dinamikom i prema riječima Iva Maguda, direktora Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora ovaj posao biće završen mnogo prije planiranog roka od 60 dana.

Prije asfaltiranja ostalo je da se riješi kabliranje visokonaponskih strujnih vodova koji prolaze kroz pothodnik.

Elektrodistribucija je postavila uslove koji se odnose na izgradnju šahti i 40 metara izgradnje kanala za postavljanje visokokablovskih instalacija, što nije u direktnoj vezi sa izgradnjom pothodnika, objašnjava Magud.

On vjeruje da će se brzo pronaći zajednički jezik sa Elektrodistribucijom oko brzog postavljanja električnih kablova.

Ovo tim prije što su stvoreni svi preduslovi za početak asfaltiranja kolovozne trake koja se nalazi iznad pothodnika, kako bi se pustio saobraćaj ovim dijelom glavne magistrale, zaključio je Magud.

1 KOMENTAR

  1. jedna od rijetkih stvari za dobrobit gradjana,mislim da ova djeca ne budu na putu i dozivljavaju traume zajedno sa vozacima kojih je strah da mu kakvo dijete ne podleti pod auto.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].