Nikola Bukilica predsjednik SO, a Branko Nedović potpredsjednik kotorske opštine

9
Bukilica i Nedović

Nikola Bukilica biće novi predsjednik Skupštine opštine, a Branko Nedović potpredsjednik kotorske opštine, saznaje Skala radio iz izvora bliskih vrhu Socijaldemokratske partije.

Da podsjetimo, ovoj partiji, nakon maratonskih pregovora pripala su mjesta predsjednika lokalnog parlamenta, potpredsjednika Opštine, izvršnog direktora Luke Kotor, sekretara Sekretarijata za razvoj preduzetništva, komunalne poslove i saobraćaj i Informacionog centra.

Nikola Bukilica je bio na brojnim visokim funkcijama u kotorskoj opštini, od predsjednika Izvršnog odbora pa do potpredsjednika Opštine, a Branko Nedović je bio predsjednik lokalnog parlamenta u periodu od 2004-2008. godine.

Konkretna kadrovska rješenja koja će ponuditi kotorski SDP biće poznata u narednom periodu.

9 KOMENTARI

  1. E sad ce napokon da se pocne raditi zaobilaznica oko Kotora , jer se zna ko je sabotirao do sada. Sada su dio vlasti pa neka bude kao njihova zasluga, naravno i ministar je iz SDP a za saobracaj !!! Sretno nam bilo i da pocnu radovi prije Nove godine !!! BRAVOOOOOOOOOOOOO

  2. Dobri, pošteni i časni intelektualci a nadasve ljudi u pravom smislu te riječi.Čestitam na izboru i želim vam puno sreće u radu.Sretno!

  3. Zašto su uzeli toliko važnih , bitnih rukovodećih mjesta. Ovo da pitam DPS zašto ste ih puštili kad su duplo manje od nas dobili?Što je to ?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].