Zapušeni kanali za odvod atmosferskih voda

1

Zoran Vučinović

Zoran Vučinović

Odvodni kanali i foše za atmosferske vode na brojnim mjestima u kotorskoj opštini ne funkcionišu i u lošem su stanju, što nemarom dijela necivilizovanih građana koji bacaju otpad u kanale, što usljed nezavršenog posla izvođača radova na infrastrukturi, posebno neplanski postavljenih telefonskih i elektro kablova.

Jačom kišom, kao minulih dana, jezera i poplave po ulicama i saobraćajnicama, a na trećem putu u Dobroti  došlo je i do plavljenja nekih stanova, kazao je za Skala radio Zoran Vučinović, načelnik opštinske Komunalne policije.

Loša situacija je posebno na donjem priobalnom putu u Dobroti i kod Pomorske biblioteke, gdje voda ugrožava i obližnje stambene objekte, kazao je Vučinović.

Komunalna policije u saradnji sa Direkcijom za izgradnju i uređenje Kotora izlazila je na teren, definisala probleme i dala naloge nadležnim organima da se otklone nepravilnosti i očiste odvodni kanali, jer kišni period tek slijedi.

1 KOMENTAR

  1. Svake godine nas iste stvari zateknu nespremne, ili je sunce ili je kisa, ili je parking, ili psi lutalice isl. I uvijek je neko drugi kriv, dok je ocigledno da nesto ne funkcionise kako treba u nadleznim sluzbama. Njihov broj je toliki da se svi vade na “nenadleznost”, dok je rijec o totalnom neznanju, nesposobnosti, nezainteresovanosti.
    Zar je moguce da ne postoji neki plan odrzavanja grada? Ako im je olaksavajuca okolnost sto su sada izbori, pa eto ko jos ima vremena za tamo neki bujicni kanal? Vaznija je fotelja!
    Ljudi u KO uvijek glasaju za iste, taman kao i taj bujicni kanal koji je svake godine zacepljen.
    Garantujem da ce se isto dogoditi i sledece godine, osim ako se ne okrene list i napokon ne postavi neko ko se makar malo razumije u svoju rabotu!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].