Avion sa “sokolima” kružio više od 40 minuta: Aerodrom u dubokom snu

0
Kruženje aviona (Foto: Stop kadar)

NEMOGUĆE BILO SLETJETI NA PODGORIČKI AERODROM JE, OSIM U LJETNJEM PERIODU, NE RADI PRIJE 5:30 SATI

Izvor: Portal RTCG

Aerodromi Crne Gore gube trku sa Tiranom zbog odluka koje su dovele do smanjenja broja letova niskobudžetnih kompanija, a noćni letovi su stara boljka.

To su osjetili i fudbaleri Crne Gore i delegacija koja se sa njima vraćala iz Kardifa, jer je avion bugarske kompanije “BH air” više od 40 minuta kružio oko Herceg Novog, piše RTCG.

Razlog za to je što Aerodrom Podgorica osim u ljetnjem periodu ne radi prije 5.30, pa je zbog toga bilo nemoguće da se sleti.

Zbog toga je i čarter let iz Kardifa planiran tek u 1.30 po lokalnom vremenu (2.30 po našem), a odmah po završetku ukrcavanja je kapetan javio da će avion u vazduhu biti dva sata i 20 minuta.

I umjesto da se sleti nešto prije pet časova, avion se prizemljio tačno u 5.31. Aerodrom je do tada bio u dubokom snu…

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].