Eraković: Ovo što smo čuli je skandalozno, Markovića su birali u Vladi, pominjani i kumovi

1

“Sad znamo zašto se tužilaštvo ne bavi krivičnim djelima počinjenim nakon 2020. godine”

Eraković: Ovo što smo čuli je skandalozno, Markovića su birali u Vladi, pominjani i kumovi

Potpredsjednik Demokratske partije socijalista Jevto Eraković poručio je kako se, povodom izbora Vrhovnog državnog tužioca, dogodio veliki insttucionalni skandal.

On je sazvao press konferenciju nakon što je Milan Knežević (DNP) kazao kako je prisustvovao sastanku parlamentarne većine sa Miloradom Markovićem dok još on nije bio ni kandidat za funkciju VDT.

“Knežević je govorio o sastanku sa Andrejem Milovićem i kumovima. Suština je da su VDT-a izabrali u Vladi, a ne u Skupštini, gdje je sve bila samo puka formalnost. Jasno je zašto se u tužilaštvu ne procesuiraju krivična djela nastala nakon 2020. godine”, istakao je on, a prenosi Antena M.

Poručio je građanima i da pažljivo prate kakve se sve informacije iznose tokom plenarnih sjednica Skupštine.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].