Otvoreno pismo Dritanu Abazoviću (terapeutska ponuda za dodatnu relaksaciju i osvježenje)

6

Razumijevaći tešku i pretešku situaciju, koja je zapala u udio Dritanu Abazoviću, da se prihvati ničim izazvane funkcije crnogorskog premijera, a želeći spasiti ovog perspektivnog mladog čovjeka, imamo potrebu da ga pokušamo relaksirati i osvježiti od te nezahvalne funkcije.

Stoga mi, dolje potpisani, se obavezujemo da ćemo prihvatiti sve njemu pripadajuće funkcije, i prethodne i buduće:

  • Ivana Đukić, slobodni intelektualac sa Cetinja, se nudi da prihvati funkciju potpredśednika Vlade i koordinatora svih bezbjednosnih službi, u punom kapacitetu;
  • Akademik, Sreten Vujović, će žrtvovati sebe i prihvatiti mjesto predśednika vlade, bez obaveze cjelivanja tudjih skutova, i bez obaveze traženja vlastitog mozga u Beogradu.

Oba kandidata, za ove nezahvalne funkcije, se obavezuju da će sve ove dužnosti obavljati savjesno, i dijeliti jednu mjesečinu platu Dritana Abazovića, bez upotrebe Meibacha i bez angažovanja tri kruga policijskog obezbeđenja.

Obavezujemo se, takođe, da ćemo ispraviti vjekovnu nepravdu prema Beogradskom paśaluku, i sa njim retroaktivno napraviti Temeljni ugovor o restituciji svih islamskih bogomolja i mezarja u Crnoj Gori, na isti način kao što je Abazović sve naše pravoslavne bogomolje, grobnice i zemne ostatke naših predaka, uz pomoć, preko noći dostavljenih izaslanika, poklonio Republici Srbiji. Radi umanjenja javnih troškova, sve ćemo  realizovati bez angažovanja inosatranog faktora i bez pomoći helikoptersko desantnih jedinica.

Sve navedeno ćemo obavljati savjesno,

bez obzira na epidemiološke mjere i druge nepogode

Tako nam Bog pomogao.

Sreten Vujović

Ivana Đukić

6 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].