Crnogorski obraz: Abazović prijeti i crta mete svim Crnogorcima

7

Slušajući Skupštinu Crne Gore danas, a pogotovo izlaganja i polemike Dritana Abazovića, ne možemo ostati nijemi na njegovo targetiranje i crtanje meta svim Crnogorcima, saopšteno je iz NVO Crnogorski obraz.

Jasne prijetnje, koje je Abazović uputio svim Crnogorcima, govore koliko je čovjek sujetan i šta je spreman da uradi da zadovolji i nahrani svoju sujetu.

“Napao je Bošnjake u Crnoj Gori, da bi prikrio nedjela koja su činjena poslije 30. avgusta u Pljevljima, napao je i svoje sunarodnike i svog sugrađanina. Šta očekivati od čovjeka sa povrijeđenom sujetom, punog mržnje prema svemu Crnogorskom. Šta očekivati od čovjeka, koji je opsjednut likom i djelom Predsjednika Crne Gore, pokazuje i to, i najbolje ilustruje crtani film VELIKI VEZIR IZNOGUD, gdje je cilj Velikog Vezira, da postane Sultan umjesto Sultana”, navode oni.

Jako bučan danas u Skupštini, svojim dobošarskim glasom, Abazović poruči, svim Crnogorcima, citiraju: ˝O SVIMA SVE ZNAM, ZNAM KO STE I ŠTA STE, ZNAM ŠTA STE RADILI I VI I VAŠE PORODICE˝.

“Smiješna izjava Lidera jedne političke grupacije, koja je građanska stranka, da svom, sveukupnom crnogorskom rodu prijeti, ne izuzimajući nikoga, ni Crnogorce, ni Srbe, ni Bošnjake, ni Albance, no sve strpa u jedan koš, pominjući neke kriminalne klanove. CRNA GORO, ZLO TI JUTRO, KO ĆE DA TE VODI”, zaključuje se u saopštenju.

7 KOMENTARI

  1. Lako ti je prijetiti Abazovicu, a da si vidio ljute Komite slikane sa lumbrelama po Kotoru, i jednoga sto bjese u sredinu sa X nogama, ne bi tako zborio ja ti se kunem.

    • …AKO USTREBA-JOPET ĆE MO NA KONAVLE I DUBROVNIK-“DA ZA NAVIJEK PORAZIMO USTAŠE-REČE DAVNO KOMANDIR “PARTIZANA OD BOJANE DO RIJEKE DUBROVAČKE”…? OPA…BATO..”crnogorci “su za obaz i zadatu riječ ginuli-KA NA KONAVLE I DUBROVNIK…A VIĐESTE-ČUSTE I SVE TO (KA) JUČE(O3.PROSINCA.2O2O.godine) NA OMU SRAMNU I NAJSRAMNIJU DO SADA-U PASANE VJEKOVE- SKUPTINU-U PODGORICU-OKLEN STE KRENUI ULJUCKU PGIBIJU-JANUARA 1988-1989 GODINE…!!! STE POKAZALI (I muškadini..I POJEDINE ALAPAČE-IZ ISTE ŠTALE-RAZLIITH ČOBANA…SAMO RADI SJEĆANJA ŠTO ONO “PRIČAŠE-LJUCKI-muški”.GOSPA BOŠNJAK”.IN TELE KTU ALKA OD PERA-JEZIKA I ZANATA”?!!! OĆE LI SE KO POSTIĐETI-ZA JUČERANE SKUPTINSKO BLEJANJE KOJE NE MOŽETE NAĆI VIŠE NI NA TBETU?!!!

      TAKO TI JE “MALA MOJA-KAD TI JE BLIZNICA TVOA BLIŽA OD CRNOGORSKOG-NEKADAŠNJEG ČOJSTVA I JUNAŠTVA?!!! PI…PI…PI..!!!

      OVO VAPIERONAJ ŠTO JOŠ NIE IZLAZIO NAGLASANJE -OD KADSTESEVI UFATLI ZA REUICU-NEKADSAVNE I JUNAE CRNEGORE!!!

      GORO MOJA NA ŠTOPADE-DATE RABOJ NEMANI U BRAZILSKE PRAŠUME-ĐESE POJAVIE-ONAPLEMENA-DTI VAŠI PRECI-BRAZILIANI?

  2. Pretinji nije bilo crtanja meta jos manje ali obecanje da ce pomoci svim Crnogorcima koi su ukaljali obraz a i obraz Crne Gore da speru blib da obecao je i nadam se da ce ispuniti obecanje.

  3. Crna Goro svanuće ti a onda nikad više Dritani i ostale Dritanke i Rukoljuci,DemoNkratske igrarije na španju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].