MA: Sa i do aerodroma i tokom policijskog časa

0

Usljed mjera NKT-a koje će se primjenjivati od srijede 25. novembra, a koje se prije svega odnose na zabranu napuštanja objekta stanovanja nakon 19 sati, Montenegro Airlines obavijestio je putnike čije je vrijeme polijetanja ili slijetanja nakon 19 sati, da im je dozvoljeno kretanje do aerodroma, odnosno povratak do mjesta stanovanja.

Kako su kazali, uslov je da nadležnim službama prilože na uvid svoju avio ili bording kartu. Takođe, putnici su u obavezi da se direktno upute na svoje odredište i poštuju važeće mjere.

“MA primjenjuje sve preporuke i procedure nadležnih tijela. Nedavno smo dobili međunarodnu oznaku za sigurna putovanja “Safe travels” od Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, a iza koje stoji Svjetski savjet za turizam i putovanja (WZZC). Takođe, Evropska agencija za sigurnost vazdušnog saobraćaja (EASA) je uvrstila Montenegro Airlines na spisak evropskih kompanija koje su pristupile programu Aviation industry charter for COVID-19″, pipše u saopštenju.

Iz komapnije ističu da to potvrđuje da se MA pridržava zdravstveno-bezbjednosnih mjera na najvišem nivou.

 

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].