Najveći problem su mladi i privatna veselja

0
Savo Jašović

Zbog pogoršane epidemiološke situacije, na Cetinju je od danas zabranjen rad ugostiteljskih objekata, kao i okupljanje u objektima stanovanja osobama koje nijesu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva.

 

Načelnik Komunalne policije Cetinje Savo Jašović, navodi za TVCG da je primjetno da je disciplina Cetinjana na većem nivou.

“Najveći problem nam predstavljaja mlađa populacija koja organizuje privatna druženja, kao i pojedini koji organizuju veselja, bez obzira na opasnost od korona virusa”, kaže Jašović.

Problem, kako dodaje, predstavljaju i građani koji ne poštuju mjere samoizolacije, kao i građani koji ne čekaju rezultate testa u kućnim uslovima.

“Što se tiče novih mjera, koje su od danas na snazi komunalna policija i inspekcija spremni su da ih sprovede”, poručio je Jašović.

Komunalna policija i inspektori, kako dodaje imaju dovoljan broj službenika.

On navodi i da se prekršajne kazne kreću od 100 eura za fizička i od 2.500 eura za pravna lica.

“U prethodnom periodu smo imali dvije prekršajne i jednu krivičnu prijavu”, naveo je Jašović.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].