Popunjena Kovid bolnica u Bijelom Polju

0
Bolnica u Bijelom Polju

Epidemiološka situacija u Bijelom Polju je zabrinjavajuća. Broj oboljelih raste iz dana u dan, a bolnički kapaciteti u tom gradu su popunjeni.

Na liječenju i posmatranju u Opštoj bolnici Bijelo Polje je 40 pacijenata, od kojih je 19 pozitivno na novi koronavirus, a ostali čekaju rezultate testiranja.

PR Opšte bolnice Bijelo Polje Milan Veličković kaže da su svi pacijenti u stabilnom stanju i imaju srednje tešku kliničku sliku.

Najavljuje i da će ta ustanova povećati kapacitete.

“U ovom trenutku ima 40 kreveta, ali u ovih par dana proširićemo kapacitete za još deset kreveta. U ovom trenutku bar kadrovski i tehnički smo opremljeni i možemo da odgovorimo izazovu”, naglašava Veličković.

Nadležni poručuju Bjelopoljcima i da zvanična staistika ne oslikava realno stanje u gradu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].