Košarkaška liga Crne Gore počinje 17. oktobra

0

 

Košarkaška Erste liga će početi 17. oktobra odlučeno je na Direktorijumu takmičenja.

Na sastanku, kom su prisustovali predstavnici svih crnogorskih klubova učesnika, usvojeno je da se u elitnom rangu takmiči 12 klubova ove sezone.

Prošla sezona zbog pandemije Covida-19 nije završena, pa nijedna ekipa nije ispala iz takmičenja.

U prvu ligu ušla je ekipa KK Podgorica, a uz to će Upravnom odboru KSCG biti upućen predlog da Pljevlja, drugoplasirana prošle sezone u I B MCKL, budu 12. tim.

Prema preliminarnom rasporedu kraj takmičenja u Erste ligi planiran je za 25. aprila, a nakon toga će se igrati doigravanje u kom će nastupati učesnici ABA lige – Budućnost Voli i Mornar.

Tri kluba će na kraju sezone se preseliti u I B MCKL, a jedna će ući u Erste ligu.

Tokom trajanja prvenstva biće obavezno poštovati sve mjere koje je propisalo Nacionalno koordinaciono tijelo za sprječavanje širenja zaraznih bolesti.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].