Voda u cijeloj opštini je pitka, a područje starog grada bez vode do podna

1

 

Zbog sanacije kvara na sekundarnoj mreži, u Kotoru na području starog grada će doći do prekida u vodosnabdijevanju u period od 10 do 12 sati, obavještavaju iz gradskog Vodovoda.

Takođe, podsjećaju da je voda na području cijele kotorske opštine ispravna za piće, i da se restrikcije odvijaju po ustaljenom rasporedu.

1 KOMENTAR

  1. Haaa, ha, ha… nemaju vode 2 sata, ma je li to moguće?!?! Imaju more, imaju Gurdić…pa neka im pumpaju slanu vodu kao tehničku, i tako kupuju za piće. A mi u ostalim djelovima opštine se mozemo slikat. Danima nema vode, a dok dođemo do mora ima da krepamo. 21. vijek, korona, sugerišu higijenu i pranje ruku… čime? Kažu da su restrikcije na snazi po ustaljenom rasporedu… ma dajte…nemojte se šaliti sa nama. Nešto te vaše restrikcije dugo traju, danima. Gospodo iz vodovoda, uključite te pumpe 1 sat dnevno da napunimo bidone i bačve, a ne slobodnim padom…nama na višim kotama nema sile da dođe ni kapi. Pozdrav.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].