CMC festival u drugačijem izdanju zbog epidemije koronavirusa

0

 

CMC Festival Vodice 2020. powered by Calzedonia po prvi put biće održan u nešto drugačijem izdanju, a zbog epidemiološke situacije sa koronavirusom u Hrvatskoj.

CMC televizija kao organizator i Grad Vodice kao glavni partner odlučili su da ove godine festival neće biti održan kako je to bilo uobičajeno proteklih godina.

Već 12 godina najveći festival domaće muzike u regiji organizuje se zbog velikog broja publike i obožavalaca domaće muzike, a kako upravo publika ne bi do kraja ostala zakinuta ovogodišnje izdanje festivala biće upriličeno putem televizijskih ekrana na CMC televiziji u subotu, 5. septembra u 20 sati.

S javljanjima iz Vodica i studija CMC televizije u Zagrebu predstaviće se svi izvođači CMC festivala sa svojim pjesmama.

Dio ovogodišnjeg festivala su: Aleksandra Radović, Alen Nižetić, Almas Smajlović, Ammara Mistrić, Antonija Šola, Cecilija, Colonia, Davor Borno,  Dino Petrić,  Domenica, Dražen Zečić, Edi Šegota & Mislav Biočina, Ines Erbus, Ivan Zak feat. Fya Philly & L’Titude, Ivana Kovač, Jasmin Stavros,  Jure Lubina,  Koktelsi, Lille, Luka Basi, Ljubavnici, Magazin, Maya Sar,  Mejaši, Meri Andraković, Mia, Mile Perkov, Mladen Grdović feat. Nina Donelli, Neda Ukraden, Nika Zorjan, Opća Opasnost, Petar Dragojević,  Sandro Bastiančić & Nikolina Tomljanović, Tarapana Band, The Frajle & Mia, Tri mušketira,  Trio gušt, Učiteljice, Vladimir Kočiš Zec, Vlado Janevski, Werner, Zlatko Pejaković, Željko Bebek i Željko Krušlin & Latino.

Ovakvo revijalno izdanje festivala koje možete gledati na CMC televiziji najbolja je i najsigurnija opcija u zdravstveno dosta nesigurno vrijeme, a organizatori su uvjereni kako će sljedeće godine 13. izdanje CMC festivala biti upriličeno u svojem najboljem obliku uz desetke hiljada posjetilaca, veliki broj izvođača, sjajne koncerte i najbolje partyje.

Zahvaljujemo svima na porukama podrške i konstantnim pitanjima oko festivala što samo pokazuje kako je CMC festival jedna od najpoželjnijih muzičkih destinacija na Jadranu svakoga ljeta.

U nadi da ćemo se dogodine u Vodicama svi zajedno okupiti i proslaviti 13 godina festivala, još jednom vas pozivamo da nam se priključite u posebnom izdanju ovogodišnjeg festivala, u subotu 5. septembra na CMC televiziji od 20 sati.

Skala radio medijski sponzor

Nažalost zbog epidemije koronavirusa CMC festival je kako su organizatori najavili izmjenjen, a i ekipa Skala radija, kao medijski sponzor, iz istih razloga nažalost ove godine spriječena je da putuje u Vodice.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].