Autobus “Autoboke” zauzeo trotoar i dio kolovoza

3
Autobus "Autoboke" parkiran na trotoaru

Autobus kotorske “Autoboke” se, bez razmišljanja, parkirao na trotoaru u blizini nekadašnje Riviere, preko puta Jugopetrolove benzinske pumpe.

Ovako veliki nije mogao svom širinom pa je zauzeo i jedan dio saobraćajnice.

Za to vrijeme pješaci su morali da ga zaobilaze i da idu frekventnom magistralom, direktno ugrožavajući život.

Na fotografiji vidimo braćni par sa djetetom u kolicima kako moraju ulicom koja nije za njih predviđena.

Toliko puta smo pisali o tome da policija mora nešto da uradi kako bi omogućila da pješaci od Škaljara, tačnije naselja Rakita bezbijedno trotoarom mogu do kružnog toka.

Policija izgleda ne vidi ovakve slučajeve ili rijetko prolazi ovim putem.

Teško da je i jedno i drugo tačno, ali je svakako činjenica da svi koji su nadležnik okreću glavu na drugu stranu da ne bi slučajno primijetili nesavjesne vozače. Jer, na dnevnom redu je pojas, prijelaz preko ulice izvan obilježenog mjesta, svijetla.

To je lakše i brzo se odradi. Ko će se još baviti autobusima i džipovima.

Sve dok se, ne daj Bože nešto ne dogodi.

Magistralom kad ne mogu trotoarom

3 KOMENTARI

  1. E da je samo na tome dijelu puta ugrozen trotoar ,sta se radi u skaljarima preko puta pumpe Vuk petrol.Od kada se ona izgradila trotoar kao da ne postoji.Licno moja djeca koriste svakodnevno taj dio puta i moraju se zbog silnih auta parkiranih na trotoare,kretati cestom.Sramota,a policija skoro svaki dan stoji i kontrolise saobracaj u neposrednoj blizini.Ali na to niko ne obraca paznju.

  2. Da, da, imate pravo!
    Mene ce kaznit sto nisam pojas vezala u kolima a na ovakve prekssaje se ne obaziru!!! Ma, da sam se ja ovako parkirala odma bi mi dosla policija/komunalna policija sa sve kaznom!!!!

  3. Ka se ne more pasat trotovarom onda je trebalo ponijet neko šilo i izdušit mu sve 4 gume pa mu neće pas nikada u pamet da onemogućava da pasaju pješaci sa đecom i kolicima tuna. Bruka i sramota đe je policjot i što ne obadaju ovije što činu prekršaje.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].