Polaganje popravnih ispita klase i posebnih ispita za koje pomorci imaju završenu obuku

0

 

Unija pomoraca Crne Gore obavještava zainteresovane kolege da je resorno Ministarstvo odobrilo polaganje popravnih ispita klase, kao i onih posebnih ispita za koje pomorci imaju završenu obuku.

Polaganje ispita za popravni klase je predviđeno da počnu od ponedjeljka 4. maja, a od 7. maja polaganje posebnih ispita.

Kandidati će o svim pojedinostima biti naknadno obavješteni putem telefona.

Predmetno odobrenje Ministarstva je izdato zaključno sa datumom 18. maj 2020 godine.

Svi kandidati prilikom polaganja u Lučkoj Kapetaniji moraju koristiti zaštitnu masku i sanitarne rukavice i strogo se moraju pridržavati svih aktuelnih naredbi o propisnoj fizičkoj distanci.

Pomorci sa mjestom prebivališta izvan grada u kojem polažu ispit (Bar ili Kotor), moraju se blagovremeno obratiti nadležnoj Lučkoj Kapetaniji kako bi im se izdala potvrda o slobodnom kretanju do mjesta polaganja ili izdavanja sertifikata, informišu iz Unije pomoraca Crne Gore.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].