Zoran Maraš: Nema nedodirljivih

4
Zoran Maraš

Zoran Maraš

Zorana Maraša, koordinatora Službe inspekcije za opštinu Kotor u Koordinacionom timu za praćenje turističke sezone, pitali smo da li postoje objekti u kojima inspekcija ne smije da uđe.

Od polovine maja od kada je počeo da radi ovaj posao do danas, a ni do 15. septembra, do kada će koordinacioni tim pratiti tok turističke sezone, Maraš garantuje da neće biti toga gdje inspektori neće ući.

“Nema nedodirljivih, sve one za koje znamo i budemo imali pravilnu informaciju da rade nepravilno obići će inspektori”, kategoričan je Maraš.

Na pitanje Skala radija da li je informisan da se u neke lokale do sada nije ulazilo niti se kontrolisao njihov rad, Maraš je odgovorio da čuje takvu priču, i dodao da je bilo najave sprječavanja uz poruku da nema toga ko će im spriječiti da rade kako rade tj. nezakonito, ali ipak to nije sprovedeno.

Ipak je vlasnik došao svijesti da to ne može baš tako i da ga niko neće podržati, te da nije iznad države.

Nije država slaba da ne može sprovesti zakone i sprovest će sve ono što je u njenoj nadležnosti, tvrdi Maraš.

On je pozvao građane Kotora da mu ukoliko provjereno znaju prijave sve nepravilnosti rada inspektora na terenu.

4 KOMENTARI

  1. a oće li ovi giospodin na vinjak da malo vidi i čuje koju kotorsku pa da se uvjeri kako nema endodirljivih?

  2. E kad je tako , molio bih gospodina Marasa ( nisam siguran da i to spada u njihovu madleznost – ali ipak) da li se moze nesto poduzeti prema vlasnicima objekata koji izdaju apartmane na donjem potu u Dobroti ( u prvojpriobalnoj liniji) a ciji objekti nisu spojeni na postojeci kanalizacioni sistem, a nemaju ni septicke jame, nego im se fekalije, deterzent i toaletni papir izlijevaju direktno na plaze .
    Ako inspekcije nemaju culo mirisa i vida, neka ulije boju u njihova kupatila pa ce za sekund vidjeti gdje to izlazi.
    Ne moze se vise ovo trpjeti – bjeze nam gosti….

  3. Da i to čudo vidimo. vala javiću radio skali pa ću pratiti što čini inspekcija koja po riječima Maraša radi bez greške i po zakonu za sve. Daj BOže.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].