Živković: Vijesti su pokrovitelj novih oslobodilaca

9
Miodrag Živković

Bivši predsjednik Liberalnog saveza Crne Gore Miodrag Živković objavio je na Fejsbuk profilu da “Vijesti” lažnim medijskim izvještavanjem žele da opravdaju činjenicu “da su njihovi puleni Ura, pontonski most za dovođenje na vlast onih koji bi ovu zemlju popili u čaši vode”.

“Vijesti su pokrovitelj naših novih “oslobodilaca”! Koliko mi vrijeme dozvoljava pokušavam pratiti medijska izvještavanja koncerna Vijesti o političkim akterima koji nas konačno dovedoše do slobode. Na sve moguće i nemoguće načine nam prodaju lažnu sliku naše tužne i pretužne stvarnosti. Pokušava se stvoriti slika da smo dobili reformsku, demokratsku i građansku vlast koja će najzad spasiti ovu zemlju”, napisao je Živković.

Nekadašnji lider liberala ocjenjuje da Vijesti “pokušavaju svim šminkama i svim bojama sakriti tužno i otužno lice najznačajnijeg dijela nove vlasti, ali da mi ne smijemo zaboraviti neke činjenice.”

“Da je 1/3 ukupnih glasova na ovim izborima ili 2/3 buduće vlasti, osvojio Amfilohije Radović i njegova Srpska crkva, te da su te glasove osvojili afirmišući četnički pokret, velikosrpstvo, dogme i sve ono što je suprotno crnogorskim nacionalnim i državnim interesima, potirući na najgrublji način sve vrijednosti i tekovine antifašizma”, navodi Živković, dodajući da su do glasova došli kletvama i proklinjanjima, samog Amfilohija i gotovo svih mjesnih popova.

Živković kaže da su im glavni sakupljači glasova ovog puta bili mjesni “crkveni odbori, a ne stranačke podružnice, kao i da taj dio društva ne priznaje ni ovu državu, ni ovaj narod.”

“Njihovi interesi nijesu građanska, antifašistička, multietnička i multikonfesionalna Crna Gora, već isključivo ,,Srpska Crna Gora i nigdje u normalnom svijetu, niko ko je građanski orijentisan, ne pravi bilo kakav savez sa takvim društveno-političkim snagama” kaže Živković.

On navodi da takvim lažnim medijskim izvještavanjem, stvarajući lažnu sliku i duboko krijući stvarne činjenice, Vijesti žele da opravdaju činjenicu da su njihovi puleni Ura, pontonski most za dovođenje na vlast onih koji bi ovu zemlju popili u čaši vode.

9 KOMENTARI

 1. ..DAKO Grujo PRETEČE OSTATAK ŽIVOTA LEŽEĆI NA tjeme-KAD SI PRETEKAO ČUČEĆI NA KOLJENA- IZVOLTE SVAKOME GOSTU- IZ “USLUŽNO UGURATI GA”-UDRUGE KALEZIĆ..PODGORICA!!!

 2. DOBRO JE E SE MIKO JAVIO-IZ SIMITORIJA- “MI ZNAMA KAKO, I ĐE, I KO?”-STIĆI IZ “OVRE” U “SDB-MNE”…POST FESTUM “ABlejalice-KONTRAREVOLUCIE 1989 GODINE?…AKO JE VJEROVATI NARODNOM HEROJU NIKOLI KRSTA ZRNOVA-DA MU JE TTA BIO AKTIVNI-ZAKLETI AGENT “OVRE” OD GAETE-1918 DO CUCA-1944 GODINE…?!

  OJ BUDOŠKA PROKLETA PEĆINO?

 3. Da u pravu si Miko, ali ne pominješ ustašku koreografiju na Cetinju i veličanje Krsta Popovića, što je alat tih
  međeda velikosrpskih iz crkvenih pećina, ili Ti možda nisi mason, kao što si se prežentavao?
  Pravi antifašisti osuđuju i domaće saradnike i skotove i njihove potomke koji fašizuju Cetinje i Crnu Goru, jednako kao i pećinare sa četničkim koreografijama, a i ćutao si dugo.
  Bez sveobuhvatne osude , nemoj
  solit pamet rodoljubima i pravim
  antifašistima , isključi kombinacije!

  • Tebe Grujo nije mati obrćala kao bebu, nego te polegla na leđa, na tjeme od glave. Dugo si bio u tome položaju, što se odrazilo na tvoje trenutno stanje. Da se primjetiti iz tvojih priloženih komentara.
   I jedan savjet: Lezi sada malo na čelo, da ako ti se ta tikva od glave malo fizički unormali.

   • Trikoloru Jordanov, i ti si mason izgleda, braniš masona, koji je vjerovatno bio povezan , do 2012 sa masonskom ložom P2,
    Licia Gelli-ja , koji je sa 26 god. tokom 1941.-42. kao glavni inspektor italijanskog fašističkog
    SIM-a (Servizzio Informativo
    Militare) boravio u Kotoru , radi
    prebacivanja 62 tone zlata i dr. dragocjenosti, zaplijenjene u bježaniji “kraljevske vlade,”, u
    Italiju, što je uspješno i obavio, zlato se krilo u Kotoru godinu dana.
    Ovo ni Jordan nije istražio ili je držao kao “državnu tajnu”.
    Pogledaj malo na You tube !
    Ne brini Dančulovina ima i
    centar svježe omladinske pameti,
    sa prekalhenim antifašistima.
    Tvoja patetika, govori da si bezpomoćan pred obiljem argumenata !
    Pozdravi prijatelja u širokim pantalonama .

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].