Željko Rutović čestitao Skala radiju jubilej

0
mr Željko Rutović

Povodom 18 godina postojanja i rada Skala radiju je jubilej čestitao generalni direktor Direktorata za medije Željko Rutović.

U čestitki se kaže:

Osamnaest godina Skala Radija je period u kome je ovaj medij ne samo informisao, izvještavao i komentarisao, već i znalački odgovorno, hrabro i dosledno propitivao vrijeme, događaje i fenomene u kojem živimo.

Svojim postojanjem Skala Radio svjedoči riječju koja obavezuje i na dijalog poziva, u interesu zaštite svekolike kultorno-istorijske baštine, u intersu države Crne Gore.

Manirom beskompromisnog polemičara SkalaRadio dostojni je baštinik očuvanja i njegovanja građanske, multietničke Crne Gore, antifašističke Crne Gora kao i promocije vrijednosti evroatlanskih integracija i mjesta Crne Gore u društvu naprednih demokratija.

Na tom putu osamnaest godina Skala se nikome nije sklanjala s puta, uvjerena da je misija zaštite baštine, tradicije i svekolikog istorijskog nasleđa hiljadugodišnjeg trajanja Crne Gore obaveza, čast i dostojanstvo kojima su istraživački, profesionalno, analitički u javnom intersu građanske Crne Gore dosledno posvećeni.

Za nove i duge godine trajanja, kojima ćete štititi vrline slobode, kulture, riječi i ukupne tradicije i istorije Crne Gore, iskrene čestitke kolektivu Vašeg cijenjenog medija.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].