Željko Aprcović na Generalnoj skupštini gradova vjesnika mira

11

 

Predsjednik Opštine Kotor Željko Aprcović otputovao je u Sarajevo, gdje se održava XXX Generalna skupština gradova vjesnika mira.

Njega je dočekao ambasador Crne Gore u Sarajevu Obrad Mišo Stanišić.

Međunarodno udruženje gradova vjesnika mira (IAPMC) osnovano je radi prepoznavanja i podsticanja uloge i odgovornosti gradova koje imaju u stvaranju kulture mira.

Kotor je aktivan član asocijacije od 2008. godine, učlanjen na inicijativu Slovenj Gradeca gdje je smješten Generalni sekretarijat ove asocijacije.

IAPMC je prvi sastanak imao u Verdunu u Francuskoj 1988. godine.

11 KOMENTARI

 1. Bas prava oaoba poslata ns tu konferenciju.Glavni jurisnik na Loru,Konavle,Dubrovnik…Izricit bio protiv samostalne Crne Gore..protiv clanova i sompatizera LSCG i Federalistickog pokreta..nazivajuci ih Ustasama velicajuci Srpstvo,Veliko Srpske ideje i sna o Srpskim drzavama…i on treba da predstavlja Kotor…sramota

  • LSCG, da baš on treba da predstavlja
   Kotor, jer radi sve da ispravi brljotine
   prethodnika , velikosrpske provenijencije i vjerskih penetratora.
   Da ne bi Ti , takav nikakav, sa Zelenašima i Komitima , u osnivanju,
   napravio bolje iskorake?
   Možda bi zajedno sa Zelenjacima
   pjevao ode Krstu Popoviću?
   Postavlja se pitanja , ako može Krstu,
   a zašto “zaboraviste”Sekulu Drljevića i
   Pera (pogodi kojeg?)?
   Vonja to LSCG pro-fašistički, a to
   NEĆE PROĆI !

   • …posinku “Marice i Ivice-11989″…odgovori…” Da je Krsto Zrnov septembra 1943 u u Budoš po kapitulaciji Italije-reka svojem štabu-oficirima…” Naša stvar je propala”….”Ko nije okrvavio ruke neka ide kući-a mi ostali kako znamo i moramo-na sud”…Toliko o natifašizmu viva vero montenegro 12.srpnja.1941 na Cetinje pod komandom ustaškog četnika Sekula Drljevića i popa Joanikija Lipovca koji je krstio-poškropio no fašističku montenegro vva vero ….e bo?

 2. …GRADOVA POPUT KOORA KOJI JE NA DAN 17 SEPTEMBRA.1991 GODINE JEDINI GRAD U CRNOJ GORI KOJI JE IMAO ODZIV REZERVISTA 98 POSTO to-A 96 POSTO jNA…sVI OSTALI GRADOVI CRNE GORE IMALI SU ODZIV OFICIRA ISPOD 10 POSTO-PODFICIRA I VOJNIKA ISPOD 5 POSTO…I TIME REKLI DA CRNOGOSKI NAROD NEĆ U RAT…PROTIV DOMOVINE SFRJ…DA,DA….ODISTA GRAD-VJESNIK MIRA I NAPRETKA-POČEV OD JUGOOCENIJE DO FJORDA I PRIVREDNE JUGOSLOVENSKE ZONE GRBLJA..POMPEJA ZDAJ…VUKOVCARCI I OSTALI SPSIOCI SRPSTVA I KOSOVA…E BO?…I PITANJE ZA KRAJ ĐE JE TIH DANA-GODINA BIO MIŠO ,MIŠIĆ OBRADOVIĆ MOJKOVČAČNIN PO STRUCI-DANAS VELEPOSLANIK VJESNIKA MIRA U SRAJEVU U BOSNI ĐE SU PION-I KASAPINA I GOBARA LIKVIDIRALI VIŠE OD 1O5 HILJADA GRAĐANA BOSNE I HERCEGOVINE OD 1991 DO 1995 AKO JE VJERVATI ZVANIČNIM PODATCIMA HAŠKOGA SUDA…?!

   • …da imaš što nemaš-niti imao od koga naslijediti…ti bi se postidio- bar zamučao pred cifrom od preko 1‚05 hiljada ubijenih bosančerosa..od kojih preko 60 posto bijaše nejač….!!!Koje ste ubijali u spašavanju srpstva i kosova krenuvši od Vitaljen do Banije-Vukovara…Srebrnice i do Kosova …O….O….Je..za navijek!!!!Go…od go…tuti cvanti….!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].