Zbog pogoršanja epidemiološke situacije: Otkazan program Novembarskih dana u Tivtu

0

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije u Tivtu, zaključkom opštinskog Tima za zaštitu i spašavanje, odlažu se sve aktivnosti planirane u sklopu programa „Novembarskih dana“.

Odložene su sve sportske aktivnosti planirane programom, ali i kulturne manifestacije koje su organizovane u zatvorenom prostoru: izložbe, promocije, koncerti i pozorišne predstave.

Solistički koncert Antonije Vučinović planiran za subotu 14. novembar će biti prikazan uživo putem neke od on-line platformi, o čemu će javnost bii blagovremeno obavještena.

Izložba Duška Miljanića „Lica mog vremena“ u JU „Muzej i galerija“ Tivat, biće otvorena za javnost do kraja ovog mjeseca.

Svi ostali sadržaji planirani u ovoj ustanovi kulture, su otkazani dok se ne stvore uslovi za realizaciju.

Projekat izložba „TransformaTivat“ Turističke organizacije Tivat, biće održana u predviđenom terminu 17. novembra na Pinima od 11 sati, uz primjenu svih propisanih epidemioloških mjera.

Takođe štandovi Opštine Tivat sa izloženim domaćim proizvodima radiće kako je predviđeno od 16. do 21. novembra, od 9 do 16 sati na već poznatim lokacijama (Trg od kulture i Trg magnolija).

Uprava Muzičke škole Tivat razmatra alternativni način obilježavanja tradicionalnog rođendanskog koncerta „Muzički pozdrav gradu“, o čemu će javnost biti naknadno obavještena.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].