Završiti započeto

0
Kotor

Ivo Magud

Ivo Magud

Ovih dana, do kraja godine, u skladu sa izmjenama i dopunama Programa uređenja prostora, koji je na dnevnom redu posljednje sjednice Skupštine opštine Kotor, zakazane za petak 27. decembar u Direkciji za uređenje i izgradnju Kotora očekuju završetak planiranih investicikonih aktivnosti.

U prvom redu to se  odnosi na izgradnju javne rasvjete u Stolivu, vrijednosti oko 42 hiljade eura i javne rasvjete u Škaljarima.

Raspisan je po treći put tender za završetak radova na spoljnjem i unutrašnjem uređenju crkve Sv. Pavla, to jest izgradnju višenamjenske dvorane.

Ovo je za Skala radio kazao Ivo Magud, direktor Direkcije.

Dosadašnji tenderi nijesu uspjeli iz razloga što su ponuđači ponudili znatno više cijene od projektovanih.

Direkcija je sa projektantom i revidentom izvršila korekciju cijena, uzimajući u obzir da radovi koji se izvode u starom gradu znatno poskupljuju izvođenje investicije od oko 20 odsto, objašnjava Magud.

Takođe su u toku aktivnosti oko završetka posla prema zgradama Turist A. i naselju Truć u Dobroti, kao i završetak posla na osvjetljenju kružnog toka raskrsnice u Lipcima i na izgradnji čelične konstrukcije za nesmetani prilaz groblju u Kostanjnici.

Takođe se privodi kraju asfaltiranje loklanih puteva i presvlačenje asfaltom ulice na Maceu i dijelu loklanih puteva kroz Grbalj.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].