Završava 20. Kotorski festival pozorišta za djecu

0

Na programu ovogodišnjeg 20. Kotorskog festivala pozorišta za djecu, posljednjeg dana festivala, u zvaničnoj konkurenciji u utorak 10. jula je premijera predstave “Je li to car go” u produkciji Kotorskog festivala pozorišta za djecu – Montenegro i TIBA festivala – Beograd na Trgu Svetog Tripuna u 20 sati.

U okviru pratećih programa dječijeg festivala:

ekološka zabava Velika trampa na Pjaci od kina je u 18 sati, a prezentacije festivalskih radionica pod nazivom “Radili smo, gledajte” je na Trgu od oružja u 20 sati.

Svečano zatvaranje ovogodišnjeg festivala pozorišta za djecu sa programom “Svirka za nemirka” je na Trgu od oružja u 21 i 30, a učestvuje bend Crveno i Crno iz Podgorice.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].