Zašto se vrši zlonamjerna identifikacija Crne Gore sa Milom Đukanovićem?!

14
Ivana Đukić

Više Amfilohije ukrade za godinu dana iz crnogorskih svetinja, preko 650 crkvava i manastira, nego što je mogao za tideset godina Milo

Mislim da nam ova identifikacija države sa Milom i jeba majku (da izvinite na izrazu) svih ovih godina. Ispade da smo svi sa ove strane za Mila, odnosno svi sa one protiv. Milo je ogrezao i to žestoko i u poziciji, onako kako ne treba i u moći. Ali, da li vi mislite da novoizabrani vladar – Amfilohije Radović – radi iśta dobro?! Taj je pokrao (ako pričate o kraďama) – više za godinu dana – baš iz istih manastira, koje ,,brani” i štiti (umjesto od sebe samoga) i pri tom oskrnavio vam kulturno i sakralno nasljeđe nepovratno – nego što je Milo za svih trideset godina vladanja iz državne kase. Pritom – sve şto je uzeto iz manastira – to nije dijeljeno sa monasima. Oni nijesu imali ni za hljeb. Obespravljeni su jednako kao i svi drugi. Ćutali su – jer ih tako uči jevanđelje. Poslußanju i trpljeniju. Opasno je to što se sve kod Mila svelo na farsu i površinu, bez istinske dubine i analiziranja stvari (i stvarnosti) u svakom smislu – ali je daaaaaaaleeeeekooooo opasnije svakodnevno upotrebljevanje crnomagijskih pirova u ruhu mantije i pod okrivljem pravoslavlja, od strane nekog, ko bi zapravo trebalo da bude u ozbiljnoj mjeri suočen sa samim sobom, kao crkveno lice. To mu kažu i njegovi sopstveni ljudi (oni, koji više nijesu pored njega), koji su, kao i mnogi, imajući vjeru u boga, i crkveno pregnuće, bili obmanuti da mogu da imaju vjeru i u njega. Nemoguće je da se ni jednom nijeste zapitali – kako to da u Srbiji otvoreno i slobodno, kao nešto sasvim prirodno, govore o Amfilofiju, a kod nas imaju blokadu?! Može li se vratiti svaki onaj čovjek, koji je kao nagazna mina stajao na liniji odbrane boga pred njim, kao episkopom?!

Ivana Đukić

14 KOMENTARI

 1. Bravo Ivana, to je mračnjaštvo SPC,
  razotkrivajte spuritualiste i okultiste .
  Po Kotoru se mota dosta opičenih
  pometina, ispranoga mozga i loših
  komunikacijskih “vještina” sa
  “drugačijima” !

  • U Kotoru je mnogih sa dijagnozom.
   Žuta kuća zna na žalost takvi nam kroje novoizabrani ali kao i do sad samo u neuspjelom pokušaju!
   Adioooo

 2. ZATO SE USUĐUHEM DA PITAM GOSPOĐU ĐUKIĆ-DA LI JE ČULA ILI ZAPAMTILA…DA JE MILOV MINI STAR MIGO STJEPOVIĆ U FUNKCIJI MINISTRA NJEGOVE VLADE-ZADUŽEN ZA SOCIALU…2OO5/6 OPLJAČKO CRNOGORSKE PENZIONERE…I OTEO IM 9,5 PENZIJA?! PA KAD SM GA JA I JOŠ JEDAN PENZIONER-IZVJESNI PROF JOSIMOVIĆ IZ TITOGRDA UHVATILI U PLJAČKU..PUTEM”SISTEMA FALSIFIKOVANJA PODATAKA O RASTU TROŠKOVA ŽIVOTA I PLATA…URDIO.URADII MIGO I TADAŠNJI DIREKTOR PIO CG-DANAŠNJI GLAVNI GUVERNER NB CG..-BRŽAJ BOLJE PRIZNADOŠE PLJAČKU I ISPLATIŠE OPLJAČKANIM PENZIONERIMA-ALI SAMO 8 PENZIJA!…NA ŽAOST”ZABORAVIŠE” ONU JEDNO IPU(RAZLIKA OD 9,5 PENZIJA DO 8 PENZJA)…?!!! PITAM GOSPOĐU ĐUKIĆ-ŠTO M,ISLI DA LI PIO CG..TREBA-MORA DA PENZIONERIMA VRATI -UKRADENU ONU 1,5 PENZIJU?I AKO JE TO U EURIMA-SA/BEZ KAMATA ZA 15-16 GODINA “SIĆA?”..KOJA JE U KONANOM -TA 1,5 PENZIJA NEGATIVNO UTICALA-I DALJE UTIČE… NA USKLAĐIVANJE PENZIJA-DO DANA DANJEGA!”..U ODNOSU ŠTO SU UKRALI ANFIMILI…I JIHOVI SARADNICI…U PASANE 3O GODINA-KAKO NAM “OBJASNI” GOSPOĐA ĐUKIĆ…?!!!

  • Dragi moj penzioneri, žena ne može biti malčice trudna i malo više trudna – tako ni Amfilohije ne može obrađivati a Milo krasti. Postavlja se pitanje zašto Amfilohije nije preusmjerio pare samo iz manastira Ostrog crnogorskim penzionerima – već je pokrio kompletan penzioni fond za tri mjeseca – svim penzionerima tzv. Republike Srpske i gospodinu Dušeka. Amfilohije bi mogao da Vam išla da tu 1,5 penziju, ako bi vas pozvao da besplatno verujete u jednom od 4 njegovih hotela na crnogorskom primorju. Preporučujem hotel ,,Zaostrog” – u Budvi. U njemu sam vjerovao preko Sindikata prosvjete CRNE Gore: konstruktivan, krkanluk do plafona – piće se naplaćuje, izuzev ,,svete vodice” – sa vlastitog rezervoaara

   • Dragi moji penzioneri, žena ne može biti malčice trudna o malo više trudna! Tako ni Amfilohije ne može kraduckati, a Milo krasti! Postavlja se pitanje zašto Amfilohije nije preusmjerio pare, samo iz manastira Ostrog, crnogorskim penzionerima, već je pokrio kompletan penzioni fond za tri mjeseca svim penzionerima tzv. Republike Srpske i gospodinu Dudeku! Amfilohije bi mogao da vam nadoknadi tu jednu i po penziju, ako bi vas pozvao da besplatno ljetujete u jednom od 4 njegova hotela na crnogorskom primorju! Preporučujem Hotel Zaostrog u Budvi! U njemu sam ljetovao po povoljnoj cijeni preko Sindikata prosvjete CG; krkanluk do plafona! Piće se naplaćuje, izuzev “svete vidice” sa vlastitog rezervoara!

 3. DA JE I MILO KRAO..3O GODNA-ALI MANJE (NEGO ŠTO JE MOGAO?)-U ODNSU NA AFIOKSUS-AFILOHIJA …KOJI JE VIŠE KRAO -KRADE ZA GODINU DANA!!! ISKRENOS JE VRLINA-POD USLOVOM ..DA ČELJADE-NE VARA(LAŽE) SEBE-GLEDJUĆI SE U ZRCLO?!

  • Nije dobra preporuka – jer gospođa Đukić bi mogla da postane narcisoidna (imala bi što viđet’)

 4. Ivana bas si promasila temu potpuno, ali potpuno, pitanje za gospoju Ivanu, da li je vas ijedan cent ‘pokralo’ neko svesteno lice ?! Ne moze, crkva zivi od priloga, volja gradjanima je da li daje taj novac, politicari nas kradu draga moja, dobiju mandate, primaju plate, i onda se useme i cuda rade… mada znam da uzalud licno vama se obracam

  • Mia madre, ti si se pogubila u ovoj priči. Ne pričaj gluposti, da ti se ko ne smije. Pa evo dva Kotorska popa ne mogu stati u jedan lift, a u 365 dana, poste 335, a svakim danom sve deblji i deblji. Vjrovatno od mrkve i blitve i dva kuvana jaja. A o smještajnim prostorima, nebi ni diskutovao. Žao mi jer znam da znaš da je to sve tako, ali se bojiš grjeha da to kažeš. Nemoj se bojati. Jedino istina nije grjeh, a nje je u ovo vrjeme najmanje ima.

   • ..U KOTORU STAROM GRADU-OD DAVNINA”MEKA I MEDINA…BUZ…TA”NEO UDRUGE “KALEZIĆ-ORJA LUKA BLAŽA BOŠKOVIĆA-BARJAKTARA I JUNAKA CRNOGORSKIJE-NARODA..DA MU SE DIĆI-TRAŽIO BI UKOP NA KAVKAZ.?! DAKLE…PO OBIČAJU “NEOMOME GRADU-KOTORU…NE FALI-OVIZIJE “STIMADURA-BLIZ…BLIZ..NIČARA-OČISTI UMACANE “BRKOVE”-Moj grad?!

   • Čudna je tvoja istina town-e,
    Ideš i ti kod tih debelih mitraša, kao i u druge bogo moljke, kako sam izabra, a sad ti nešto krivá.
    ? Pa što im u brk ne skresa đetiću
    kinomatografski, i to je ljucki, ali može bit i tvoj grijeh , prema Ivani, kojoj to isto zamjeraš, da zna , a ćuti!
    A što ti ćutiš i ne počešeš se,onamo đe te svrbi, nego češeš
    tuđa leđa i miluješ Nas , malijem
    dračama, svojim lukavstvom i
    pomalo neukošću!
    Da se najeo bunike i napio rasola ,
    pa naklapaš i preklapaš?

 5. Podržavam ovu odlićnu analizu ali moram i ukazati na još jedan momenat a to je već odavno DPS kao kolektivitet ispred sebe istura gosposina Mila Đukanovića koji je primao udarce sa svih strana dok su se niži funkcuoneri i ostalli članovi DPS krili iza njega.U narednom periodu treba se osloboditi takvih kadrova i nastaviti pobjednički u narednom periodu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].