Zamjena dotrajalog kanalizacionog sistema u Rakitama teče po planu

0
radovi na kanalizacionom sistemu u Škaljarima

Zamjena dotrajalog kanalizacionog sistema u naselju Rakete u Škaljarima obavlja se predviđenom dinamikom, kazao je za Skala radio Velemir Dragić, tehnički direktor u JP Vodovod i kanalizacija Kotor.

Dragić je naglasio da se radi o zamjeni kanalizacionog sistema u Rakitama jer je stari, koji se koristio preko 40 godina, dotrajao i više nije bio za upotrebu.

“Zgrade koje su do sada imale priključak biće kvalitetnije spojene na sistem. Pored Rakita kanalizaciona mreža je urađena i na par objekata sa druge strane magistrale. Radi se o objektima Mjesne zajednice Škaljari, Crvenog krsta i zgrade poznate u narodu kao berza rada. Veći dio radova je završen. Privode se kraju radovi u Rakitama i zamijeni cjevovod s gornje strane magistrale za pomenute objekte”, naveo je on.

Dragić je zadovoljan kvalitetom izvedenih radova ali moli ljude koji tamo žive da ga obavijeste ako ima builo kakvih propusta ili nezavršenih radova kako bi mogli reagovati dok je još izvođač prisutan na gradilištu.

Izvođač radova će površine na kojima su izvođeni radovi vratiti u prvobitno stanje.

Posebno saobraćajnicu koja će biti asfaltirana u cjelosti, kazao je Dragić.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].