Za njega je sezona već počela

17
otvorio sezonu

Početak aprila sa temperaturom vazduha od 20 i više stepeni učinili su da hrabri zaplivaju i osvježe se u gradskoj fontani kod nekadašnjeg “Zdravljaka”.

Ovaj stanovnik našega grada otvorio je kupališnu sezonu i dao senj nekima da se odvaže i pokušaju da speru sa sebe naslage prljavštine koje su nagomilale tokom dugog zimskog sna.

Da li će poziv uroditi plodom, pratićemo revnosno, kao i sve drugo što se dešava u našem gradu.

Od nabujalih tarasa do urnebesne muzike kod nekih.

17 KOMENTARI

 1. Načelnik Kom. policije upravo se jutros oglasio, tolkujući nam
  zakonske propise kako se izvodi pas na javnim mjestima.
  Stari oprobani kliše. Kad neki zvaničnik hoće da napravi
  privid da nešto radi, on iz ladice izvadi knjigu propisa i zakona,
  pa narodu čita paragrafe.
  Gospodine Vučinoviću, svi znaju kako vlasnik mora da postupa sa svojim
  kučkom na javnom mjestu.
  Ne čitajte nam zakone.
  Građane interesuje, koliko ste podnijeli prekršajnih prijava
  protiv bahatih vlasnika kučaka, koji svakodnevno namjerno
  oneređuju okolinu. Čak i travnjake na kojima je jasno istaknut znak
  da se po tim zelenim površinama ne smiju puštati psi.
  Koliko ste prijava podnijeli zato što vlasnik sa sobom ne nosi kesu,
  metlicu i lopaticu?
  Nijednu, gospodine Vučinoviću. A uvjeren sam da nećete ni podnijeti.
  Zato nam drugi put nemojte čitati opštinske propise.
  Umjesto toga, pročitajte nam koliko je ljudi prekršajno kažnjeno
  zbog toga što ne poštuju propise koje nam Vi tumačite.

  • Altair… potpuno se slažem sa tobom, i nije to slučaj samo kad su kućni ljubimci u pitanju, ista stvar je i sa glasnom muzikom, nepoštovanjem radnog vremena, nelegalnom prodajom (falsifikovanih) parfema, naočala za sunce, kanoćala…. komunalni policajci opominju, prijete, ćeraju, svađaju se, ALI NE PIŠU PRIJAVE !!!!
   Recimo u BG, komunalna policija uđe u lokal izvadi blok i registruje zatečeno stanje (glasna muzika, prekoračeno radno vrijeme i sl.) napiše prijavu i doviđenja, prijatno !
   Kod nas na 100 prekršaja napišu možda jednu prijavu. Znam ljude koji u starom gradu skoro svaki dan ljeti zovu i žale se komunalcima i onda nakon dva ljetna mjeseca saznaju da su napisane 2 prijave ?!
   Bilo bi interesantno da nam gospodin Vučinović kaže koliko je prijava napisano po raznim osnovama u proteklom vremenskom periodu!

   • Ovi KATUNJANIN i ALTAIR,su zaisto poznavaoci prilika u susjednoj nam SERBii…čUDI ME TO…S OBZIROM ĐE SU…i ŠTO SU…

    mia,bia,kos,dos…prkos…

 2. Ja stvarno ne znam kako nazvati ono ruglo ispred zidina,zovete ga ribnjak,vidjeste li vi nedje takav ribnjak ili fontanu.Ako jeste recite mi dje to pa da i ja podjem vidjeti to cudo.Sa dvije tri hiljade Evrica se tamo moze napraviti vrhunska fontana.Ali sad je i sto Eura veliko,vece nego meleon do prije koju godinu.Napredujemo neme sto.

 3. Po tebi MARKO ispada da su građani i turisti i druga bića beznačajna i manje važna u ovoj priči i da ne treba voditi računa o redu i čistoći u samom epicentru grada!? Ako je napravljen prekršaj kao na slici pa da je i pas lutalica po bliznakinjo3 naravno da treba voditi racuna o cistoci i svakom redu ne samo komunalnom , sto se uzbudjujes toliko i podrzavam rad Kotorske Komunalne policije i naravno novog nacelnika, a vidim da si obavijestena kolika su im primanja i uslovi rada, svaka ti cast, mora da imas dosta slobodnog vremena i kuriostine pa te interesuju te stvari. Da li znas da im je u zdanje 3 godine licni dohodak smanjin 3 put po 7% ? ukinuto toliko toga…eh pa ja sam Kotoranin i zelim ovom gradu sve najbolje a sve ide na bolje od kad je Vucinovic dosao na celo Komunalne policije.

 4. Bliznakinjo 3 , bas umiješ da pišeš i ne stavljaj sve u isti koš, ima i ko poštuje gabarite terasa, nijesu svi komunalni inspoktori i inspektorice kilavi, ne zuje svi, već se i radi, što je i dokaz dosta toga, pa se raspitaj ko je nadležan za pse lutalice ili uopšte za pse, ako mu je gazda tu bio njega je trebalo pitat a nije u suštini ništa ružno što je kucko uskočio u fintanu, priznaj i ti koliko ti puta dođe da uskočisš u nju kad su vreli dani pa se suzdržiš, a životinja živi svoj život a ne kako ti vidiš ili slični tebi !

  • Po tebi MARKO ispada da su građani i turisti i druga bića beznačajna i manje važna u ovoj priči i da ne treba voditi računa o redu i čistoći u samom epicentru grada!? Ako je napravljen prekršaj kao na slici pa da je i pas lutalica po tebi je to normalno i poželjno po ovoj vrućini i treba slijediti primjer al` MARKO poslije tebe!!! Problem je u tome što ti i slični tebi ste naučili da vam se vječito toleriše nekultura! Za inspektore nemam ništa protiv ako rade ispravno i pravovremeno i ne prave propuste ko što su svih ovih godina, a nisu ni slabo plaćeni pa se otuda i očekuju od njih znatni rezultati i polaganje računa njihovom novom i sposobnom načelniku!?

  • Sve je moguce tamo gdje pripravnici postaju premijeri, majstori za auspuhe veliki ekonomisti, policajci mafijasi, mafijasi biznismeni, huskaci gradonacelnici, pravnici slikari eksperti za turizam, itd. itd.

 5. Ja vjeruje da će mnoge kafedžije uništiti nova Kafana Dojmi ako budu tamo pametni i daju normalne cijene. da im narod dođe i da ostene u njihovu baštu a ne na kolače od 4 eura za komadić , neka se srame.

  • ma kolike god cijene da stave bile visoke ili niske mada prije mislim da ce bit visoke basta Dojmija ce biti puna,jer kotorani su takav narod,pogotovo ove mladje generacije jer pate od kompleksa da ih svi vide kako oni ispijaju pice u Dojmi!

 6. Doveste će ih Maja u red, nije lako poslije toliko godina njihovoga vladanja . Polako, važno je da je počelo. Ni ja nijesam vjerovao ali sve više sam uvjeren.

 7. Ako nijesi viđela bliznakinjo ipak nije šporak ribnjak bar ove dane nego su ga čistili i očistili. Ne moramo svemu naći manu i osuđivati na propast i đe mu ima mjesta i đe ne stoji zar ne?

  • Kad ste se osjetili uvrijeđeno da branite dotičnog na slici, a da nije gosn. MIKI ono vaša domaća životinja što ste je pustili da otvara sezonu u Kotoru ???!!!!!!!!???

 8. Od NABUJALIH terasa i URNEBESNE muzike u Starom gradu DIVLJA atmosfera vlada, pa se nikad kraj ne NAZIRE u ratu “teksaških kafedžija” i stanovnika grada, a ovi KILAVI komunalni inspektori i inspektorice bezveze ZUJE a ne vide dalje od NOSA i ne čuju dalje od RAMENA kad DOZVOLJAVAJU da se ovakve stvari dešavaju u dočekivanju prvih vijesnika takozvanih “kruzerskih turista”, a ovaj tzv. četvoronožni stanovnik grada je NAHUŠKAN od gazde koji nema VODE ČESMOVAČE u gradu i VIŠA je sila šta ga snađe u ovom GLIBAVOM tzv. VODOSKOKU SA ZLATNIM RIBICAMA, a cvijeće miriše i DANJU I NOĆU pa bi se trebalo ZAMISLITI koga treba PRODUHOVITI u ovoj idililčnoj slici i prilici !!!!!!!!???????

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].