Za mjesto u Domu “Spasić- Mašera” uspjeh odlučuje

0
Studentski dom u Dobroti

Branko Ivardić

Branko Ivardić

Studenstki dom “Spasić –Mašera” u Kotoru spremno dočekuje novu školsku i studijsku godinu i nakon ljetnjeg izdavanja objekta Dom je pristojno  uređen.

S obzirom na starost ovog objekta uvijek postoji nešto za popravku, dotjerivanje ili zamjenu kazao je za Skala radio Branko Ivardić, direktor Doma.

Obnovljen je atest za primjenu HASAP sistema što znači sigurnosti u ishrani po savremenim standarima.

Za boravak u Domu javlja se sve veći broj učenika i primljeno je 44 , prvi put nije primljeno njih 9, jer odlučuje uspjeh.

Da bi se dobio Dom uslov je vrlodobar uspjeh u Srednjoj školi.

Ove godine za Dom se javilo preko 190 brucoša, a do konačne raspodjele primljeno je samo 50, koliko ih Dom može primiti u prvoj raspodjeli.

U toku je prijem studenata druge, treće i četvrte godine i trajaće do petka 28.  septembra.

Komisija će zasijedati 2. oktobra kada će biti i konačna raspodjela, kada će se znati ima li još koje mjesto za brucoše, kazao je Ivardić.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].