Za Krivokapića je bivši ambasador Srbije u Crnoj Gori persona non GRATIS

1
Zdravko Krivokapić

Nema kad ekspertska vlast da uči niti da vodi računa što izgovara. Ima preča posla. Nema kad da zatvori državne granice, kao što je to učinio sav kršteni svijet, pa nam zbog toga korona divlja Crnom Gorom, a građani umiru.

Nema kad premijer ni njegovi saradnici jer, kako nedavno reče vrli  Vladislav Dajković, politički aktivista i aktivni litijaš, pokušavajući da citira Njegoša:

“Tvrd je orah voćka čudnovata, polomi ga, al’ zube ne slomi!”

Dajkoviću, Njegoš je kazao „Tvrd je orah voćka čudnovata, ne slomi ga, al’ zube polomi“. Ali, što će to tebi. Može poslužit onima kojima je namijenjeo i ono što ti zboriš!

A kakav bi to premijer bio kad njegov autorski citat ne bi bio jači. Objašnjavajući zašto bivši ambasador Srbije to više nije on je doslovice kazao TV Nova S:

“Da li je gospodin Božović formalno ili neformalno postao persona non gratis…”

Gratis, nego što premijeru. Tu greške nema. Božović jeste gratis i nije jasno zašto Vam se zbog toga rugaju?

1 KOMENTAR

  1. ..EVO 32 GODINE KAKO NISAM IZLAZIO NA GLSANJE(ZA LISTE-EFIKASNO SREDSTVO ZA PLJAĆKANJE PRI GLASNJU!)-U NARAVI ZNAČI NISAM”IMAO ČAST” DA BUDEM SAUČESNIK U KRAĐI-PLJAČKI PRI GLASANJU(LISTE NA “IZVOLTE!”!…
    ISTINI ZA VOLJU-PRIZNAJEM DA SAM U PASANOM VREMENU-IPAK,BIO (UČESNIK!)-DVA PUT NA IZBORIMA(ĐE JE KRAĐA-PLJAČKA ISKLJUČENA!)-NA PRČANJU ĐE SAM BIRAO OD VIŠE KANDIDTA-JEDNOGA I TO MAJU DABINOVIĆ ĆATOVIĆ…KANDIDATKINJU ZA PREŠEDNICU OPŠTIE KOTOR(U DVA MANDATA) I NISAM SE POKAJAO!…
    E DA JE DANAS VIŠE MAJA(BEZ OBZIRA IZ KOJE JE PARTIJE)-DRUGE BI NAM TICE PJEVALE-A NE TICE KUKAVICE…KOJIH IMA OD PLANINA PA DO MORA-VIŠE NEGO MRAVA(KRILATIJE-PRELETAČA)..?!!!..
    NIKŠIĆANI-VI STE NA POTEZU..SJETITE SE “MITINGA GLADIH”(18.SEPTEMBRA.1988 GODNIE)-KAD STE PREVRNULI PUNE ŠERPE I TANJIRE-I NAROD OSTAVILI-DA SE RANI U “NARODNIM KUHINJAMA” U REŽIJI RISTA RADOVIĆA-KOJEGA JE U SVOM TELEGRAMU-SUĆUTI (U POVODU SMRTI -ISTOGA 3O.OKTOBRA.2O2O)-GOSPODAR CRNE GORE PROGLASIO ZA “POVIJESNU CRNOGORSKU LIČNOST”..ZASLUŽNU S NJIME -ZA OSAMOSTALJENJE CRNE GORE “SLOBODNE DRŽAVE” 21.MAJA.2OO6 GODINE…”O ČEMU ĆE POVIJEST DATI POTONJU STIMU-VELIKANA CRNE GORE…?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].