Web savjetovalište pravo mjesto za mlade

0

Snežana Stevović

Snežana Stevović

Opštinska kancelarija za prevenciju narkomanije i bolesti zavisnosti iz Kotora, u saradnji sa NVO “Kompas” Centrom za informisanje i savjetovanje mladih, realizovala je od novembra projekat Web savjetovalište za mlade i slijedi ljetna pauza.

Školski psiholog će tokom ljeta na web site-u odgovarati na pitanja mladih, a u četvrtak 16. juna u 18 i 30 u palati Bizanti biće prezentacija projekta, najavljuje Snežana Stevović, sociološkinja u kancelariji.

Ideja web site projekta je da se stvori mladim ljudima sigurno mjesto za kvalitetno provođenje slobodnog vremena, da se savjetuju sa svojim vršnjacima, a ukoliko su problemi na višem nivou na njih odgovara školski psiholog.

Teme koje su obrađivane tokom proteklog perioda bile su gojaznost, seksualno prenosive infekcije, ljetni poslovi, kako najbolje provesti slobodno vrijeme, tinejdžerska trudnoća, ljubavni problemi a vršnjački savjetnici su svakog četvrtka bili on line na site-u za mlade, podsjeća Stevovićeva.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].