Voda u kotorskoj opštini ispravna za piće

0

Velemir Dragić

Velemir Dragić

Voda je na čitavom području kotorske opštine ispravna za piće, kazao je za Skala radio Velemir Dragić, tehnički direktor preduzeća Vodovod i kanalizacija Kotor.

Zbog zaslanjenja izvorišta na Tabačini, juče je u sistem uključen izvor u Orahovcu za područje Starog grada i Dobrote do Risna.

Voda je sa ovog izvorišta veoma dobrog kvaliteta, pa u Vodovodu nijesu čekali da salinitet na Tabačini pređe dozvoljenu granicu, već su odmah prešli na vodosnadbijevanje pomenutog područja iz Orahovca.

Moguće je još osjetiti od juče zaostalu slanu vodu u sistemu za područje Svete Vrače, koje se snadbijeva vodom iz posebnog rezervoara.

Usljed prelaska na vodosnadbijevanje iz Orahovca i pražnjenja sistema juče je došlo do nestank  vode u pomenutom području koje se stabilizovalo do kraja popodneva, podsjetio je Dragić.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].