Vido Drašković: Drhti, drhti Dritane

1
Vido Drašković

Drhti, drhti Dritane. Pred tvojim vratima je Justicija. Došla je po danak.Razišla se zavjesa duvanskoga dima, koja te nije uspjela zaštititi,a I Skaj aplikacija nije bila dovoljna zaštita.Drmao si ,a sada se treseš.Usluge Europola si koristio.Kada si shvatio ,brate,da si zajedno sa pravoslavnom crkvom u Srbiji predmet njihovog interesovanja,počela ti se lediti krv.Vjerovao si da ćeš Crnu Goru zalediti na njenom putu ka EU integracijama,vratiti je u zagrljaj,crnim kapama,koje koljače nemoćnih, staraca,žena I đece proglasiše svecima.Ne osudi taj čin,već ih nagradi poklonivši im crnogorska kulturna dobra.Ugovorom sa SPC-vom ne samo da si im poklonio manastire I crkve no si im obezbijedio takvu autonomiju da policija I organi gonjenja ,bez saglasnosti crkvenih starješina,ne mogu u njih ući.Tako crkve postadoše najsigurnije sklonište.Kako sveštenici nijesu gadljiva na materijalne vrijednosti,možda se u njima nalaze zaplijenjene ne spaljene cigarete kao I onaj šleper sa cigaretama,koji se izgubio na  putu za Nikšić,kao I automaske puške koje je brat kupio za potrebu crkve.Izgleda da Europolu ništa ne može promaća.

Malo je čudno da kripto prevarant baš tebe,I ako se nijeste poznavali, upoznade o saradnji sa liderom Evropa.Isto tako postavlja se pitanje :kako to da sa navedenom saradnjom ne upoznade javnost ,I ako ste  imali,kako kaže minister unutrašnjih poslova,saznanje u martu?Prosli su presjednički izbori a vi ste držali skriveno od javnosti informaciju o saradnji lidera pokreta Evropa sa ,kako kaže Adžić, sa najtraženijoj ličnosti sa potjernica či je clan bio a kasnije i izabran za predsjednika. države.Nije vi tada smetalo da se sredstvima kripto prevaranta finansiraju izborne kampanje,normalno kada ste imalim vi korist.

Davanje imena jednom famoznom trajektu “Ruka pravde”upozorava sve koji su bili u sveri interesovanja Europola da će ih “ zagrliti”pa I brata za nelegalnu kupovinu oružja za SPC-vu.,kao I za druge grehove učinjene prema državi.

Kako je vlast najbolja zaštita, svjesan da je gubi, počinje da se trese, stoji u saopštenju koje potpisuje  predsjednik OOLPCG Kotor Vido Drašković.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].