Veliki odziv građana za kurseve engleskog i informatike u kotorskoj Gimnaziji

7
Kotorska Gimnazija

Ana Kašćelan

U kotorskoj Gimnaziji su počeli kursevi za engleski jezik i informatiku  krajem oktobra, odnosno početkom novembra i interesovanje građana je više od očekivanja.

Kurs engleskog jezika pohađa 37 polaznika  raspoređenih  u početni i srednji nivo, među kojima je odrsalih osoba ali i djece iz Kotora, kazala je za Skala radio Ana Kašćelan, profesorica engleskog jezika.

Na kursu za informatiku je 15 polaznika, ali to nije sve, kaže Kašćelan i obavještava da se i dalje  radi na organizaciji novih grupa i termina pa se neće čekati završetak prve sezone, već se radi u kontinuitetu.

Važno je da su građani informisani i da dođu u Gimnaziju i urade početni test kako  bi se odredila grupa i nivo.
Kurs za engleski jezik obuhvata 70 časova, cijena je 300 eura i plaća se u tri mjesečne rate.

Kurs informatike obuhvata 40 časova, košta 200 eura i takođe se plaća u ratama a termini su najčešće u popodnevnim satima od 17 do 19 a  organizuju se i po dogovoru sa grupama.
U svakom slučaju postoji dobra volja za saradnju  i u kotorskoj Gimnaziji očekuju građane na nove kurseve, poručila je profesorica Kašćelan.

7 KOMENTARI

  1. …ako je u gabinetuutu..tu tutumak.. tate profesori brez zvučnih akademskih zvanja-za kojima nije su od preše ljubav pema Crnoj Gori i Crnogorcima s’brda gorenake-dapače…?

    • Tebe je tesko i usta otvorit a posto nijesi Crnogorac onda uci i tajvanski sto se mene tice jer si ionako analfabeta. Mene je moj jezik najmiliji i majka i ga je darovala kad me je rodila i naucila govoriti.

  2. Poštovani,
    Zanima me da li držite časove u ovom periodu iz engleskog jezika?Ukoliko ne,molila bih Vas da mi nekoga preporučite jer je hitno.

  3. Poštovani,
    Zanima me da li u ovom periodu držite časove engleskog jezika,ukoliko ne molila bih Vas da mi nekoga preporučite jer je hitno.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].