Velika građanska akcija sadnje

1
Kotor

Forum MNE, u partnerstvu sa Opštinom Kotor i Javnim komunalnim preduzećem Kotor, realizuje veliku građansku akciju sadnje.

Akcija će biti održana u subotu 30. novembra sa početkom u 10 sati u gradskom parku u Kotoru, a otvoriće je gradonačelnica Kotora Marija Maja Ćatović, direktor JKP Zoran Mrdak i direktorka Foruma MNE Elvira Hadžibegović Bubanja.

Akcija se realizuje već treći put u Crnoj Gori, a u sklopu projekta Mladi za zelenu Crni Goru.

Donacije za sadnice su uplaćivali isključivo biznisi, firme i institucije promovišući društvenu odgovornost, ali i građani i građanke.

Donacije su, takođe, upućene i putem platnih terminala Europaymenta i tokom realizacije aktivnosti “Parking dan u Crnoj Gori”.

U subotu će biti zasađeno oko 75 sadnica, za koje su donacije uplatili: Daido metal, Crnogorska plovidba, Autoboka, Kotorska suvenirnica, Bar kod, Pomorski muzej, Expo Commerce, Tujko, Lučka uprava, Opština Kotor, TO Kotor, Montenegro Adventures, Dentalab Labović, Mondo Verde, Građanska alijansa, Ministarstvo održivog razvoja i turizma, Resursni centar za sluh i govor, Porto Montenegro, Jugopetrol, Institut za crnogorski jezik i književnost, Vaterpolo klub Primorac.

Kao i u prethodnim akcijama, izdvajamo veliku podršku u donacijama Crnogorske komercijalne banke i Erste banke, piše u saopštenju iz Foruma MNE.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].