Uskoro solarna rasvjeta na području kotorske opštine

3
Marija Ćatović u razgovoru sa kineskom delegacijom

U sklopu realizacije projekta Narodne Republike Kine “Pomoć solarne rasvjete u Crnoj Gori”, danas je gradonačelnica Kotora Marija Ćatović primila generalnog menadžera kompanije Chinalight Solar Co., Ltd, Dong Guanghong i direktoar kompanije R&D Central, Duan Ye.

Kompanija Chinalight Solar Co., Ltd, je izabrana od strane kineske Vlade za izvođača projekta, koji će se realizovati u opštinama Kotor i Cetinje.

Gradonačelnica Ćatović je zahvalila Vladi NR Kine i kineskom narodu na donaciji i naglasila da će pružiti svu potrebnu podršku kako bi se realizovao ovaj projekat od velikog značaja za razvoj opštine.

Ona je istakla da će sve opštinske službe, u čijoj će nadležnosti biti segmenti realizacije ovog posla, raditi brzo i kvalitetno, i da će biti u stalnoj komunikaciji sa pomenutom kompanijom.

General menadžer kompanije Chinalight Solar, Dong Guanghong, izrazio je zadovoljstvo što na ovom projektu može raditi sa kvalitetnim saradnicima iz opštine Kotor.

Kompanija Chinalight Solar Co., Ltd, je kompetentna za obavljanje ovog posla i u svom radu zadovoljava sve potrebne standarde, što je garant da će posao biti obavljen kvalitetno.

Zaključeno je da će se kontakti između nadležnih službi u Opštini Kotor i Chinalight Solar Co., Ltd nastaviti, kako bi se na obostrano zadovoljstvo pomenuti projekat realizovao.

3 KOMENTARI

  1. A gdje je informacija u kojim djelovima grada ce se postaviti rasvijeta, da li u cijeloj opstini ili samo u neka naselja, koliko je to sijalica donacije i koliko novca…. Sve je uvijek polovicno i povrsno!

  2. Sve je to lijepo i treba tako ,nego neće to potrajat do prve subote kad se ova naša omladina krene vraćat pjana iz grada.I to će kao i oni kandelaberi i kontejneri u Dobrotu u more završit brzo.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].