Uskoro asfaltiranje trećeg puta u Dobroti i dionice prema groblju Sv. Ivan

0
Kotor

Jagoda Berberović

Jagoda Berberović

Akcenat aktivnosti opštinske Direkcije za uređenje grada ovih dana je na trećem putu u Dobroti i na putu prema groblju Sveti Ivan.

Na trećem putu su završeni radovi na polaganju ivičnjaka, kao i izrada potpornog zida, što je bio preduslov za pripremnu fazu asfaltiranja ovog puta koje će uslijediti tokom ove sedmice.

Poslove na putu prema groblju Sveti Ivan otežavalo je polaganje naknadnih instalacija za telekomunikacioni sistem i konačno je ovaj dio posla završen.

U toku je polaganje ivičnjaka i vrlo brzo i ovaj dio saobraćajnice biće pripremljen za asfaltiranje, kazala je za Skala radio Jagoda Berberović, direktorica ove Direkcije.

Geotehnički istražni radovi za podhodnik u Dobroti su završeni, slijedi izrada elaborata o ovom poslu nakon čega će se pristupiti izradi Projekta.

Sanacija klizišta u Gorovićima u Grblju, ne teče predeviđenom dinamikom iako je završeno oko 70 odsto ovog posla.

U toku su aktivnosti na pripremi projektnog zadatka za Studiju vodosnabdijevanja Grblja i ovaj problem se mora što prije rješavati.

U Direkiji čekaju podatke iz opštine Budva koja ima interesovanje da u dijelu svoje teritorije, zajedno sa Kotorom učestvuje u izradi ove studije, zaključila je Berberovićeva.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].