Ugovor o saradnji dva pomorska Fakulteta iz Kotora i Celja

0
Fakultet za pomorstvo u Kotoru

Fakultet za pomorstvo u Kotoru potpisao je Ugovor o saradnji sa slovenačkim Fakultetom za logistiku iz Celja, Univerziteta u Mariboru.

Ugovorom koji su potpisali dekan kotorskog Fakulteta prof. dr Danilo Nikolić i slovenačkog prof. dr Martin Lipičnik, utvrđena je dugoročna poslovna i tehnička saradnja koja će se bazirati na zajedničkim ciljevima i interesima na području obrazovanja, istraživanja, realizaciji akreditovanih studijskih programa, izradi projektnih zadataka, studija, istraživačkih projekata.

Potpisnici ovog ugovora su izrazili obostrano zadovoljstvo prilikom potpisivanja, uvjereni u dugoročnu i plodnu saradnju dva fakulteta.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].