Parking jeftiniji za goste smještajnih kapaciteta u Perastu

3
Perast bez automobila

Zoran Mrdak

Zoran Mrdak

Povodom nezadovoljstva dijela građana Perasta i natpisa u pojedinim medijima da je cijena parkinga, za održivi saobraćaj koji je stupio na snagu ovoga ljeta, skuplji od apartmana, Zoran Mrdak direktor Komunalnog preduzeća koje gazduje parkingom je za Skala radio kazao da to nije istina.

On objašnjava da je elaborat projekta „Održivi saobraćaj u Perastu“ predvidio i ekonomski aspekt održavanja operativnog sistema.

Definisani su prihodi na osnovu kojih će se održavati ovakav sistem saobraćaja, a to su sredstva od naknade za parking  i iznajmljivanje eko vozila i bicikala.

Elaboratom je definisana cijena od 50 i 70 centi za parking na sat, ali su se nadležni odlučili za cijenu od 50 centi za sat.  Gosti koji koriste smještajne kapacitete Perasta, plaćaće simboličnu cijenu,  kazao je Mrdak.

Ovakav saobraćaj i način parkiranja  neće ugroziti već će pojačati kvalitet usluga u Perastu, zaključio je Mrdak za Skala radio.

3 KOMENTARI

 1. Mišljenja sam, da gospodin Mrdak uvjek govori u ˝zagonetkama˝.
  U prethodnom članku govori o ˝nekoj˝ nadoknadi za oštećene gradjane Perasta, a u ovom napisu o tome, kako će Gosti koji koriste smještajne kapacitete Perasta, plaćaće simboličnu cijenu.
  Niti jedan put u svojim izjavama, nije decidirano rekao o kojim svotama se radi.
  Politički, nema što!
  Prošle godine je počeo ˝saobraćaj˝ kroz Perast. Ove godine je ˝malo˝ zakompliciran. Bog sami zna, što nas čeka dogodine!

 2. gosp.Mrdak,nije u najmanju ruku korektno gradjane Perasta nazivati manipulatorima.Da se nisu gradjani pobunili i obratili se medijima od ovoga nebi bilo nista.Ko se bavio i bavi manipulacijama pokazace vrijeme.Evo do danas danas dragi moji sugradjani jos nije doslo do realizacije ovoga sto zbori direktor.Bolje neka se pozabavi pitanjima kao:kad ce proradit rampa prema Risnu,gdje je nestalo i kome je dat jedan jedan broj daljinskih,zasto dio radnika na rampama pusta u grad svoje poznanike i prijatelje a koji nisu iz Perasta,dali segveji sluze za iznajmljivanje ili da radnici sa rampi jurcaju po Perastu itd.Gosp.Mrdak u nama Perastanima nemate neprijatelje i MANIPULATORE vec ljude koji pozdravljaju ovaj projekat ali na dobro svih a ne samo pojedinaca.

 3. Ajde da, barem nešto da je usklađeno kako valja. A Boga mi pođite do Venecije ili u kakvu sličnu destinaciju pa će te platiti i ariju!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].