Ugasite mrak

0

Budimir Cupara

  Budimir Cupara

Opštinska Direkcija za uređenje i izgradnju Kotora ovih dana radi na rekonstrukciji javne rasvjete na Muu, Dobroti i u Risnu.

Prema planu trebalo je postaviti 23 stuba i podzemno sprovesti kabal javne rasvjete na Muu, ali nije dobijena dozvola od Direkcije za saobraćaj zbog toga što je ovaj put svježe asfaltiran i rekonstruisan.

Ovo je za Skala radio kazao inženjer Budimir Cupara, savjetnik za održavanje i izgradnju elektro-instalacije u opštinskoj Direkciji.

Pronađeno je drugo rješenje i  postavlja se 19 konzola na postojećim objektima duž priobalnog puta Tivat-Prčanj-Kotor.

Ovaj posao je u velikoj mjeri završen, iako je bilo problema sa vlasnicima dva objekta koji nijesu dozvolili konzole na njihovim kućama, kazao je Cupara.

U Dobroti kod kafane Živković na magistralnom putu je već duže mrak zbog kvara, čije otklanjanje počinje ovih dana.

Problem će biti riješen za par dana kada se zamijeni podzemni kabal.

U Risnu je prije tri mjeseca zamijenjeno 18 svjetiljki čime je dosta poboljšana javna rasvjeta od Stare slanice do benziske pumpe.

Ovih dana riješiće se i problem na Carinama, zbog prekida u podzemnom dijelu, zaključio je Cupara.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].