U susret sezoni asfaltiranje oštećenog kolovoza

0
asfaltiranje u Škaljarima

Dragan Roganović

Dragan Roganović

U kotorskoj opštini u toku su radovi na popravci puteva.

Na pojedinim mjestima se presvlači asfalt, a na mjestima na kojima je klizavo od izlizanog sloja asfalt se grebe, kaže za Skala radio inženjer Dragan Roganović, iz “Crnagoraputa”.

Ove poslove izvode dvije firme “Crnagoraput” koja radi na redovnom održavanju puteva, dok je firma “Tehnoput” dobila posao na izvođenju radova na popravci kolovoza takozvanog incesticionog presvlačenja.

Manji dio posla ispred sekcije “Crnagoraputa” u Škaljarima i u tunelu “Vrmac” je završen, a preduzeće “Tehnoput” izvodi radove na potezu u mjestu Ljuta dužine oko 700 metara i u Radanovićima od tamošnje škole do nove kružne raskrsnice u dužini od 1,7 hiljada metara.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].