U susret proljeću

2
sadnice na kotorskoj rivi

Zoran Mrdak

  Zoran Mrdak

Komunalci ovih dana rade na uređenju zelenih površina i toku je pretproljećna sadnja ukrasnih biljki i cvijeća.

U kontakt zoni okopavaju se zasadi i sade  nove sadnice, a takođe će po riječima Zorana Mrdaka, direktora kotorskog Komunalnog preduzeća ovaj posao biti proširen i na ostale djelove opštine u Risnu, Perastu, Morinju itd.

Mrdak apeluje na građane da daju svoj doprinos za čistiji grad i čuvaju zasade, kao i da se pridržavaju opštinske odluke o iznošenju smeća.

Komunalci osim sezonskog posla na uređenju zelenih površina, preko resornog Ministarstva traže mogućnost dobijanja sredstava za nedostajuću opremu, to jest bager i jedno vozilo, posebno za  potrebe kamenoloma koji je u sastavu ovog preduzeća.

S obzirom na tešku finansijsku situaciju, Komunalno preduzeće u saradnji sa mjesnim zajednicama apeluje na građane da izmire svoje obaveze oko naplate računa.

2 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].