U Novome za sad korektna kampanja

5
Dejan Mandić

Dejan Mandić

Dejan Mandić

Na pitanje Skala radija, što obilježava predizbornu kampanju u susret lokalnim izborima u Herceg Novom, prvi čovjek ove Opštine Dejan Mandić je kazao da, upoređujući kampanju sa predhodnom, ona je svake godine senzacionalnija, ali i sa sve manje negativnog naboja i poruka.

Riječ je o korektnoj kampanji za sada, čija suština treba da budu poruke što ko zna i što ko ima u svojim programima, a ne kritike na ono što ne valja.

Posebno je to karakteristično za Socijalističku narodnu partiju koja je 12 godina na vlasti u Herceg Novom, tako da mi nemamo potrebe nikoga da napadamo, već imamo potrebu da kažemo što smo do sada uradili i što ćemo uraditi u narednom periodu, kazao je Mandić.

Što se tiče ikonografije po gradu, to jest propagande, gradonačelnik Mandić je poslao pismo svim strankama sa porukom da ukoliko se želi dobro gradu ne treba ga plakatima ružiti i devastirati.

Osim pojedinačnih ispada, lijepljenja po trafo stanicama, recimo, nema posebne ikonografije i devastacije javnih površina, zaključio je Mandić.

Isto pitanje namjeravali smo da uputimo i predsjedniku Opštine Tivat Draganu Kankarašu, ali i pored više poziva, Kankaraš nije imao vremena za Skala radio ni poslije današnje sjednice tivatskog parlamenta.

5 KOMENTARI

  1. vazda li je njemu sve mirno i dobro u novom…e,blagoš nam s njim…gdje nas graddanas,lepo se vidi po svemu.
    bez autobuske,bez hotela,fekalije cure u more,praznik mimoze vašar kiča i primitivizma…
    DOBAR DAN TUGO,ako ostanu i ovaj put :(((

  2. Gospodine Mandiću kada ćete autobusku stanicu urediti, vodu konačno obezbijediti i Plažu ponovo ograditi?

  3. Dosta je i SNP u Novi. a što gospodin kankaraš nema kad za izjavu?on sve može i zna! Demokratski nema što! Vidjet ćemo krajnji rezultat u Mankovom Tivtu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].