U knjigama je mudrost, budite im bliže

0
knjiga je bogatstvo

Jasmina Bajo

Jasmina Bajo

Noć knjige u srijedu 23. aprila se po prvi put održava  u Crnoj Gori.

Ova manifestacija, knjizi u čast, održava se u SAD-u, Velikoj Britaniji, Njemačkoj i u Irskoj, podsjeća za Skala radio Jasmina Bajo, bibliotekarka u kotorskoj Gradskoj biblioteci i čitaonici koja u srijedu 23. aprila u Kotoru otvara svoje dvijeri za ljubitelje knjige i čitanja.

Ovom godišnjom proslavom se afirmiše ljubav prema knjizi i čitanju, kazala je Bajo.

Kotorska Gradska biblioteka i čitaonica organizuju druženje sa popularnim crnogorskim hip hop muzičarima Dedom Dobrim Starim iz kotorske klape WHO SEE i Labiom.

U periodu od 20 do 22 sata u prostorijama biblioteke svi zainteresovani ljubitelji knjige i muzike mogu da se pridruže obilježavanju ovog dana.

“Naši gosti će ovom prilikom da popričaju sa članovima biblioteke i da učlanjuju nove. Biće riječi o knjigama i o muzici sa ciljem da se  posebno najmlađima približe bibliotečki posao”, kazala je Bajova.

Donesi knjigu sa sobom i postani besplatno član, poručuju iz kotorske Gradske biblioteke i čitaonice.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].