U duhu tolerancije i međusobnog poštovanja

0
Marija Ćatović

Povodom 21. novembra Dana opštine Kotor predsjednica Opštine Marija Ćatović građanima Kotora uputila je čestitku sljedeće sadržine:

Poštovani građani,

Najsrdačnije vam čestitam 21. novembar – Dan Opštine Kotor.

Takođe, upućujem iskrene čestitke svim našim sugrađanima koji danas slave Aranđelovdan, kao i onima koji slave Gospu od zdravlja.

Bogatstvo tradicije Kotora i Boke, koja se temelji na dobrim međunacionalnim i međukonfesionalnim odnosima, na duhu tolerancije, međusobnog poštovanja i razumijevanja – uvijek zaiskri 21. novembra, u danu kada zajedno proslavljamo tri praznika. Uvjerena sam da ćemo znati i za buduće generacije da sačuvamo istinske vrijednosti po kojima je Kotor prepoznatljiv kako u nizu vjekova svoje istorije, tako i u savremenom trenutku. Proslavićemo poštujući i uvažavajući jedni druge, sa uvjerenjem da ćemo u narednom periodu zajedničkim naporima doprinijeti razvoju i prosperitetu Kotora.

Dragi moji Kotorani, sa iskrenim željama za dobro zdravlje, sreću i uspjeh u životu i radu – iskreno vam čestitam 21. novembar, navodi se u čestitki predsjednice Ćatović.

*  *  *

Čestitajući praznik predsjednik So Kotor Nikola Bukilica je poručio:

Ovaj dan, u kojem Kotor obilježava tri praznika, simbolizuje tradiciju dobrih međunarodnih i međukonfesionalnih odnosa, po kojoj je Kotor tradicionalno prepoznatljiv. U duhu tolerancije i razumijevanja, kao što smo od naših starih naučili, danas slavimo i radujemo se zajedno.

Nadam se da ćemo ubuduće svi zajedno uspješno raditi na poboljšanju kvaliteta života“, navodi se u čestitiki predsjednika Skupštine opštine Kotor.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].