U bolnici Meljine operacije katarakte na kredit

0
Opšta bolnica u Meljinama

Bruna Lončarević

Bruna Lončarević

U privatnoj Opštoj bolnici u Meljinama u kojoj se od prošlog mjeseca na najsavremeniji način rade operacije katarakte vlada veliko interesovanje građana Boke i Crne Gore.

Do sada je urađeno oko 50-ak operacija, a menadžment bolnice je pacijentima omogućio da operaciju katarakte mogu da plaćaju na odloženo, kreditom preko Atlas banke na 12 mjeseci.

Od prije desetak dana u ovu bolnicu dolaze i stručnjaci iz različitih grana medicine sa beogradske Vojno medicinske akademije na osnovu ugovora između ove dvije zdravstvene ustanove.

Za dva dana, koliko su na početku ordinirali profesori i načelnici klinika sa VMA, pregled je obavilo je preko 100 ljudi.

Početkom marta ponovo se planira dolazak stručnjaka sa VMA u bolnicu Meljine, koja će za ove potrebe kupiti neophodne aparate kao što je najsavremeniji aparat za ultrazvučnu dijagnostiku.

Zbog velikog interesovanja za vaskularnim hirurgom, u bolnici Meljine vjeruju da će tokom ove godine kupiti aparat za laserske operacije vena.

Osoblje ove bolnice sa stručnjacima sa VMA obučavaće se za ovu vrstu intervencija, kazala je za Skala radio doktorka Bruna Lončarević, direktorica medicinske službe bolnice u Meljinama.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].