U Bokeljskoj noći više komunalnog reda, zapečaćeno preko 30 privremenih objekata

1
Bokeljska noć (arhivski snimak)

Zoran Vučinović

Zoran Vučinović

U kontinuiranoj akciji opštinske Komunalne policije sa ostalim inspekcijskim službama u protekloj Bokeljskoj noći u Kotoru je bilo je više komunalnog reda i pored nekoliko desetina hiljada gostiju koji su došli na feštu.

Po prvi put bila je spriječena vanpijačna prodaja na divlje, i pečaćeni oni objekti koji nijesu imali potrebne dozvole za rad.

Komunalna policija od jutarnjih sati, pa tokom čitavog dana i noći kontrolisala je prodavce koji su ranijih godina postavljanjem vitrina sa različitom ponudom narušavali izgled starog grada, ali i prohodnost u njemu.

Za vrijeme ove fešte Komunalna policija zapečatila je preko 30 privremenih objekata koji nijesu imali odgovarajuće papire, kako na ulazu u grad, zatim kontakt zonom tako i u zidinama starog grada.

Posebna pažnja bila je posvećena i na gradskoj pijaci gdje su inspekcijske službe provjeravali rješenja o lokacijama i tamo gdje nije bilo odgovarajućih rješenja za rad, pečaćenje i uklanjanje objekata sprovedeno je na licu mjesta, kazao je za Skala radio Zoran Vučinović, načelnik Komunalne policije.

Ugostiteljski objekti takođe su bili kontrolisani i bili su zatvoreni u 3 sata ujutru, do kada su imali dozvolu za produženi rad.

Par njih bez dozvole takođe je zapečaćeno, kazao je Vučinović.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].