Turisti godinama ukazuju na iste probleme

1
Boka Kotorska

Nikolina Radulj

Nikolina Radulj

Dežurni turistički telefon u protekloj sedmici bilježi ponovo, i godinama iste primjedbe turista i građana iz bokeljskih opština, prije svega žalbe na buku i preglasnu muziku iz lokala, neizdavanje fiskalnih računa, deponovanje smeća, kanalizacione izlive, nepoštovanje propisa o oslobađanju polovine kupališta od plažnog mobilijara.

Za sedam dana iz Kotora je stiglo 6 primjedbi, iz Tivta 5, a iz Herceg Novog čak 60 primjedbi.

Najviše primjedbi turista i građana u Boki odnosile su se na buku, bilo da je ona iz lokala ili sa brodica koje reklamiraju smještaj i obilaske primorja.

U Kotoru su se posebno žalili na glasnu muziku iz pojedinih lokala u gradskom jezgru, zauzimanje ponti i neizdavanje fiskalnih računa, kazala je za Skala radio Nikolina Radulj iz Kol centra.

1 KOMENTAR

  1. Normalno da ce se zalit ka su u spregu buka i korupcija. Komunalna i turisti, distribucija i blitva,. Sve vam je to tako dok se ne uvede pravi red i ozbiljna komunalna policija a ne ovo.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].