Tunel “Vrmac” i opran djeluje zapušteno

7
Tunel "Vrmac"

Slike “opranog” tunela “Vrmac” poslao nam je naš, kako je napisao vjerni slušalac.

Fotografije govore o brizi nadležnih ograna kada je u pitanju ovaj, za Kotor izuzetno važan infrastrukturni objekat.

Podsjetimo se, rekonstruisani tunel “Vrmac”, koji povezuje Kotor i Jadransku magistralu, otvoren je za saobraćaj, a značajno skraćuje putovanje kroz Bokotorski i tivatski zaliv.

Rekonstrukcija je trajala je dvije godine, a koštala je oko 11 miliona eura.

Tada je to bio savremeni infrastrukturni saobraćajni objekat, kojim je Kotor dobio moderan i bezbedan saobraćajni koridor, ali i mogućnost korišćenja voda sa izvorišta koji je na više mjesta presijecao tunel.

Danas je na žalost tunel “Vrmac” dosta zapušten.

Na nekim mjestima za vrijeme padavina prokišnjava.

Ne čisti se redovno, a i ventilacija, koja je okrenuta prema Kotoru, a ne obrnuto kako bi trebalo da bude, radi s vremena na vrijeme.

Tunel je ovih dana neko prao.

Čime i kako teško je reći, jer se ne primjećuje baš da je približno kao onaj kroz Sozinu.

Valjda neko smatra da ako se ne plaća ne mora ni da se održava.

Tunel "Vrmac"

7 KOMENTARI

  1. Pošaljite ove slike “opranog” dotičnoj gospođi iz Direkcije za puteve CG Podgorica, onoj što je naredila da se turbine okrenu ka Kotoru…..Pitajte je ko je odgovoran za ovu sramotu od opranog tunela…Dali ona pere kuću/stan na ovaj način, i jeli joj ovako u kući čisto….. ! Mi treba da idemo u Evropu, na papiru možda a kulturno za jedno 100godina. Ovo je sramota i za naše opštinare koji vide a ne vide……

  2. Sa tim djelom se Ranko fali. To mu je jedino što je za sve ove godine koliko je visoka glava za Kotor učinio.

  3. …da izbjegavaju riječ..”opran”-jer asocira na “finasijsku konstrukciju treće saniranje”-pranje tunela Vrmac-koji je probijen(prvi put) u doba “prosrpske vlasti” u Kotoru-pred cunami 1988/89 godine! A saniran u vrijeme “mladih,pametnih,lijepih(ka slika-naše domovine u reklamama)-sa UInverziteta NDMNE-koji su onda znali kako i đe uđesti”pranje-opranje” pineza-po nekoliko puta-ka saniranje ovoga našega TUNELA-potonja investicja iz “omrzloga komunzma”-koja je u FUNKCIJI -i ako “OPRANA”-po nekoliko puta- nekako životinjari-kao i mnogi koji kroz njega/nju mimohodno klimaju…put Jevrope zdaj?

  4. infrastrukturni objekata., premijer Željko . godine.,11 miliona euvra. tunev Vrmac, alo jesam li ja cugnuo stogod ili me jos drzi od nove godine sto je ovo?????

  5. Obisao sam cijelu evropu kolima ovakvo ruglo jos nisam vidio slazem se najbolje ga je zatvoriti . Asvalt nula ventilacija nula a kad pada kisa trebaju brisaci kostao je skoro kao La Mans . najgore je sto niko ne odgovara za tolike propuste u svim sverama a putevi su nam katastrofa . nikada se nista nece uraditi kako treba jer smo jednostavno takvi

  6. Bolje ga zatvorite dok se neko nije otrovo u njega.Tamo treba poslat odbornike da odrze jedno zasijedanje.Bruka i sramota nasto lici.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].