Trojica mladića napala portira u Domu starih u Risnu

9

 

U Domu starih Grabovac u Risnu sinoć oko 2 sata poslije ponoći desio se incident u kojem je povrijeđen portir u toj ustanovi.

Prema saznanjima Pobjede, ispred kapije doma pojavila su se tri mladića sa srpskim trobojkama, koji su nakon nekoliko pokušaja uspjeli preskočiti kapiju i prebiti portira koji je obavljajući svoju dužnost bezuspješno pokušavao da spriječi upad.

Direktor Doma starih Srđan Dragomanović, potvrdio je za Pobjedu da se desio incident, navodeći da je portir zadobio povrede i da mu je ukazana ljekarska pomoć u Bolnici “Vaso Ćuković” u Risnu.

Dragomanović je kazao da je slučaj prijavljen policiji i tužilaštvu, te da očekuje brzu reakciju nadležnih zbog napada na državnu instituciju.

Pobjeda

9 KOMENTARI

 1. Ovo ce postati sad svakodnevnica. Napadi Srba na Crnogorce ce biti normalni i nece se sankcionisati. Sve spremaju za popis 2021 dje im je cilj da dovde Crnogorce ispod 25 posto.

 2. Skala hvala vam za sve!
  Utuliće vas ali ćete opet iz pepela!
  Izdaja je dovela četnike na vlast a Kotoru na čast!
  Da nam Brkica bude ministar kulture svaka čast.

 3. Eto krenuli Četnici u akciju. Ovo je tek početak i sve ovo će postati normalno, u vremenima pred nama.
  Naravno, može im se, jer im se moglo i prije izbora.
  Bivša vlast, dozvoljavala je i đeciod po 10godina, da predsjednika jedne države nazivaju “lopove”, dok su im tate i mame aplaudirale sa prozora.
  Tako treba. Udarjte vi, kada nisu ove naše Kukavice.

  • A kad sam ja upozoravao, niste šćeli slušat, sad će vam Carević sa bratijom šiljati trojke po kućama, i Tebi u raskopano kino, pa ti arlaukaj i
   pregoni se sa korbačlijom sa
   Prčanja, ali neće baš bit, kako su naumili, ali ni tebi kuśo narcisoidni
   iz cineme xxx HD!

   • 1.KOALICIJA DrPiSveto……………… .48,12 %…

    2. OSTAKU CRNE GORE-NA ZDRAVLJE i napredak-“trčećim korkom u Jevrppu..5O,61 %…!

    DANU DE K u š o..Grujo..KO JE OD OVIJA ODOZGORAKE..DOBIO PO REPICI-TVOJ BLAGOSLOV…:”A kad sam ja upozoravao(tamo ti blejao-Grujo…!),nijeste šćeli slušati(tebe retardirano ma
    gare iz dančulovine!)…”?

   • KOGA SI TI JADO UPOZORAVAO. MALOUMNIČE? PA TI NEMAŠ POJMA O NIČEMU, NE RAZLIKUJEŠ SO OD PAPRA. KOJE KINO. JESI LI SLAVIO SINOĆ, G…O IZDAJNIČKO? PA TI NEMAŠ VEZE O NIČEMU, KAO NI TVOJ TATA JOLE, KOJI TE JE LUŠTAR NAPRAVIO. I ZA TVOJE BOLJE, POGLEDAJ KOJI ××× HD I ISPRAZNI SE. VIDIM DA NE.J…Š NISTA.

   • KIDAJ Grujo”PAPICU”-(LAŽI NASLEDNE)-NA MALE BOKUNĆE DA TE NE UGUŠE-POSLIJE FUNERALA (JUČERANJE POGIBIJE-VLASNIKA TVOJE TESTE ROTO- KOVANE I POTKOVANE NA KONAVLE I DUBROVNIK-U OBRANI “SER BPSTVA I KOSOVA-1991/1999-2O2O…”!!! JERBO NIJE TI LAKO “DIVANITI-(A DA NE LAŽEŠ)- S JOLOM DEZERTEROM-(JEDINI STAREŠINA FUNKCIONER U KOMANDAMA OBRANE 26.OKRUGA/CG/VELJA SRBIJA)- OD 1.STUDENOG.1991.GODINE-IZ VAŠIH POSTROJBI NA KONAVLE I DUBROVNIK-I DALJE-BANIJI-SLAVONIJI-VUKOVARU-SREBRNICI-KOSOVU…NAĐI I JEDNOGA KOJI JE DEZERTIRAO-UTEKAO OD VAS KOLJAČA-POTOMCI ČETNIKA I DRUGIH IZDAJNIKA-TITOVE JUGOSLAVIJE-A ZA UZVRAT JA ĆU SEBI ODUZETI ŽIVOT..DAJEM VAM RIJEČ!!! POD USLOVOM DA NU KAŽETE PUNO IME I PREZIME-ADRESU STANOVANJA I ORGAN VOJNI KOJEM JE PRIPADAO-TAJ “TVOJ DEZERTER-BLIZANAC?!)…!!!POITAJ…DA TI NE PRESKOČE VIJESTI-O IZBORNIM REZULTATIMA-RAHMETI KAPITAL-ACA DrPiSveto IN COMPANY…OD BOKE DO PIVE-PROKLETIJA-I DO ULCINJA

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].