Tribina Liberalne partije i Crnogorskog zbora: Crna Gora je svetinja

8

Liberalna partija Crne Gore i Crnogorski zbor organizuju tribinu

CRNA GORA JE SVETINJA

Govoriće:

Slobodan Čukić

Stevan Radunović

Nikola Belada

Dragan Mihović

Vido Drašković

Andrija Pura Popović

Tribina će se održati u Kotoru, sala kina „Boka“, stari grad, u utorak, 18. 02.2020. godine sa početkom u 19 ura.

8 KOMENTARI

    • Dogovorite se vi prvo u Ćekliće ko će i koliko će vas doći….koliko čujem,mnogi Ćeklići se nalaze vec mjesec i po dana na litijama!
      Mislim da ste pogrijesili s kinom,ipak je to veliki prostor…..

    • …potla molitve u džamiju-..a,đe ono bijaše ograđena..znaš li Komita? Vječna,vječna je vaša bruka…ozidana- pod komandom kasapina i grobara sa Dedinja -a u pratnji njegovi PIONI-ri MoMiMarvi-ći…-i Cetinja u jedan vakat- kad su Crnogorske Pekove Diviizije Oslobodile Biograd i sa njime Terazije i pola Srbije brale-bre…!!! Za koga “oraste u jarmov-e”.. na Konavle i Dubrovnik-spašavajući srpstvo i kosovo…”na koje bijaste ponosni ,kao i na crnogorsku državnost-i na slavnu srpsku tader vašu istoriju”za na vijek vjekova Amen…Oprosti im bože e ne znahu što čine!!!…A,u što ih uvališe njihove NEZAJEŽLJIVE BLIZNICE..godina zastiđa 1989-1991-1992-1999 …”Niko ka vi”…?

  1. Oce li nekadasnji decenijski beogradski student Vido Draskovic govoriti ili citati? On ce svojom pojavom i mudrim mislima napuniti i ljetnu pozornicu, a ne salu od kina.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].